Lifestlye MODA&STIL
VISOKA PATNJA

Kako zapravo visoke potpetice oštećuju naše tijelo

objavljeno prije 12 godina

Čuli smo to već mnogo puta, ali nije naodmet još jednom reći: s nošenjem cipela s visokim potpeticama treba biti vrlo oprezan i prije svega umjeren. Naime, iako nam visoke pete… više »

TERAPIJA ZA TRAPERICE

Kako spasiti omiljene traperice?

objavljeno prije 12 godina

"Žao mi je što ja nisam izumio prve traperice. Radi se o spektakularnom, praktičnom, opuštenom komadu odjeće koji je u isto vrijeme jednostavan i seksi", rekao je poznati… više »

SAKRIJTE KILOGRAME

Izgledajte mršavije ispravnim odabirom odjeće

objavljeno prije 12 godina

Redovito vježbanje i dijeta jedini su načini stvarnog gubitka kilograma, ali dok čekate na rezultate odricanja možete se poslužiti optičkom varkom i izgledati mršavije isključivo… više »

HRČCI

Tri četvrtine žena čuva odjeću u nadi da će opet biti moderna

objavljeno prije 12 godina

Britanski trgovački lanac Tesco u svom je istraživanju otkrio zašto ženski ormari pucaju od odjeće - tri četvrtine žena čuva odjeću u nadi da će opet ući u modu. Skoro 83 posto žena… više »

BOJE

Što o vama govori boja laka za nokte

objavljeno prije 12 godina

Leatrice Eiseman ima sjajan posao konzultanta za boje. Na svom blogu često objavljuje savjete vezane na tu temu, a jedan od postova posvećen je bojama laka za nokte i psihološkim… više »

STYLE

Muškarci vole žene s manje šminke

objavljeno prije 12 godina

Britanci svoju kraljevsku obitelj vole bez obzira na sve, a od Lady Diane Buckinghamska palača postavlja i neke trendove. Tako je istraživanje pokazalo da je upravo šminka kakvu nosi… više »

MALE TAJNE ŠMINKANJA

3 popularne make-up kombinacije koje nikome ne stoje

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Stara je narodna mudrost (dobro, nije stara, vjerojatno niti narodna, a nije baš ni mudrost) da nikada, ni pod koju cijenu, u životu ne smijete vjerovati trima osobama: vašem… više »

IDEJE ZA PLITKI DŽEP

Kako darovati lijep svadbeni poklon bez bankrota?

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Ljetno vrijeme, osim što je vrijeme godišnjih odmora, razdoblje je kad se najviše mladenaca odluči napraviti svadbu. Ako ste u tim godinama, može vam se dogoditi da imate… više »

BRAVO

London ponovno svjetska prijestolnica mode

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

London je proglašen svjetskom prijestolnico mode drugu godinu za redom na godišnjoj ljestvici Global Language Monitora, a najzaslužniji za ovu prestižnu titulu su Olimpijske… više »

ŠMINKA

Vatreno crvene usne

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

U svijetu mode i ljepote približavanje jesenskih mjeseci znače početak vladavine hrabrih usnica za kojima će se svi okrenuti. Crveno i boja fuksije preplavili su modne piste i zavode svojom… više »

COOL

Traperice u kojima izgledate mršavije

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Konfekcijski brojevi su noćna mora za neke žene koje stalno žele imati manji. No, Asda je krenula u misiju iluzije smanjivanja ženske figure odjećom.  Nakon što je u travnju… više »

Što učiniti s dugom kosom ljeti?
LJETNE FRIZURE

Duga kosa - noćna mora ili ljetna fantazija

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Svi znamo da je duga kosa na ženi iznimno privlačna, ali i da ju je izuzetno teško održavati kad dođe ljeto. Sunce, more, sol - sve to uništava vlasi za koje treba puno truda da… više »

MODA

Ljubičasta je hit boja ove jeseni

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Približavanjem jeseni ljubičasta boja uzima sve više maha u kreacijama modnih gurua kao što je Balenciaga, Dior, Chanel, Gucci i Prada. Ljubičasta je boja u trendu svjetskih… više »

MODA

Luksuzna odjeća se dobro prodaje usprkos krizi

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Oko 70 posto njemačkih tvrtki koje proizvode odjeću bilježe pozitivan rast prodaje u protekloj godini. U 18 posto tvrtki poslovanje stangira, dok je u 12 posto tvrtki zabilježen pad prodaje.… više »

ZANIMLJIVO...

Zara bez kupaca zbog premalih brojeva

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Moda se diktira u nekoliko svjetskih središta, a od brendova koji ne spadaju u visoku modu najpoznatija je i najjača španjolska Zara. Modeli te tvrtke omiljeni su Europljankama… više »

skrolaj na vrh