« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
ŠMINKA

Vatreno crvene usne

Bacite nježna sjajila, nosite odvažnu crvenu i očarajte sve oko sebe

Jarko crvene usne privlače pažnju
Jarko crvene usne privlače pažnju (Arhiva)
Više o

ljepota

,

trendovi jesen - zima

,

šminka

,

makeup

,

crveni ruž

,

moderan ruž

,

jesenske boje

U svijetu mode i ljepote približavanje jesenskih mjeseci znače početak vladavine hrabrih usnica za kojima će se svi okrenuti. Crveno i boja fuksije preplavili su modne piste i zavode svojom zamamnošću. Glavno pitanje koje zabrinjava ženski spol je kako nositi snažan trendi ruž za usne u svakodnevnom makeupu, a da cjelokupan dojam ne bude prenapadan.

'Tajna snažnih usana je minimalizam u svemu ostalome, kada su nam usne na prvom mjestu, ostalo ne smije biti', kaže stručnjakinja Talia Shobrook. Pod kist ove poznate vizažistice odlazi i modna ikona Sarah Jessica Parker, ali i Kate Bosworth, Mischa Barton i mnogobrojne poznate prelijepe kolegice.

Za dobru šminku važno je naglasiti jedno, zato ostatak šminke za crvene usnice mora biti neprimjetan. Podloga mora biti lagana da ne biste izgledali poput plastične lutke. 'Umjesto osvjetljavanja lica rumenilom, ostavite kožu da izgleda svježe i prozračno. Inače će cjelokupan dojam biti pretežak. Oči moraju ostati neutralne, a obrve nježno definirane i popunjene.' dodaje stručnjakinja za crveno. Izaberite mat dojam umjesto sjajnog i blještavog jer će vas on učiniti mlađim.

'Mat usnice su svježe, a daju modni naglasak'. No, najvažnije, nosite svoje usnice samouvjereno i hrabro jer crveno nije za sramežljive i - 'voila' svijet je vaš, a vi izgledate kao da ste upravo sišli s najpoznatijih modnih pista' zaključuje Shobrook.

01.09.2012. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh