« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
IDEJE ZA PLITKI DŽEP

Kako darovati lijep svadbeni poklon bez bankrota?

Kako darivati mladence ako imamo malo novaca na raspolaganju?

Par dobrih ideja
Par dobrih ideja (Arhiva)
Više o

vjenčanje

,

svadbeni pokloni

,

ideje za poklone

,

jeftini pokloni

,

pokloni za vjenčanje

Ljetno vrijeme, osim što je vrijeme godišnjih odmora, razdoblje je kad se najviše mladenaca odluči napraviti svadbu.

Ako ste u tim godinama, može vam se dogoditi da imate i nekoliko svadbi u istom mjesecu. Kad zbrojite sve što vam ionako treba po našim običajima, cifre se dižu do nebesa, a sreća oko zajedničkog života dragih prijatelja postaje vaša noćna mora.

Kako pronaći jeftin poklon koji izgleda skupo? Koliko moram staviti u kovertu? Joj evo još jedna pozivnica...

Ne morate izmišljati bolest kako biste preskočili zabavu na kojoj biste se inače lijepo proveli.

Većina mladenaca sad je puno samostalnija (čitaj: ne morate zadovoljiti njihove roditelje, nego njih) kad su pokloni u pitanju, pa se otvaraju ili poklon liste s velikim izborom cijena ili će biti oduševljeni nekim osobnim poklonom, koji će se sigurno isticati u masi tostera i friteza.

Iskoristite svoje znanje o mladencima kak obiste otkrili poklon koji je baš za njih. Što oni vole, kakav stil života vode? Ima li mlada iskustva u kuhinji? Simpatični osobni poklon može vas doći puno jeftinije nego mislite, a mladencima će biti draži nego neosobni kućanski aparat kojeg ste kupili u Mercatoru na sniženju.

Mogli biste na primjer uokviriti svoju pozivnicu za vjenčanje u lijep okvir kojeg ćete sami napraviti ili doraditi kupljeni s njihovim imenima, datumom vjenčanja ili nekom pjesmom za koju znate da im je draga. Na isti način možete izdvojiti i neke slike iz ranijih dana pa složiti određeni album s porukama koji će ih uvijek podsjećati na lijepe zajedničke trenutke koji su doveli do vjenčanja.

Možete im pokloniti zajednički film, ili odlazak u kino, ili masažu. Napunite zdjelu kokicama ili bombonima i unutra ubacite karte. Sigurno će se iznenaditi.

Poklonite im bocu vina uz karticu na kojoj ćete napisati datum za 10godina i napomenu da će tada biti najboljeg okusa. Uz to možete staviti i dvije vinske čaše te sve lijepo ukrasiti vrpcama. Par svijeća zaokružit će poruku koju im dajete.

Budite kreativni i sami ćete doći do lijepih ideja za poklone koji nisu izvan vašeg budžeta. Pravi prijatelji će ionako najviše cijeniti što ste se potrudili i došli s njima proslaviti njihov dan.

09.09.2012. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh