Lifestlye MODA&STIL
SAVJETI

Kako izgledati sjajno unatoč gripi ili prehladi

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Pripremanje za izlazak može biti prilično traumatično ako niste sigurni hoćete li se razboliti ili ne, kao i u slučaju da ste tek preboljeli gripu ili prehladu. Bolest je na vama ostavila… više »

ZANIMLJIVO

Odijelo ipak čini čovjeka - bojom

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Na razgovoru za posao ili poslovnom sastanku s potencijalnim klijentom važno je ostaviti dobar prvi dojam. Ono što ljudi često zaboravljaju jest činjenica da njihovi sugovornici… više »

ZANIMLJIVO

Zašto treba nositi crnu odjeću?

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Crna odjeća nekad se smatrala prikladnom samo u periodu žalovanja za pokojnim bliskim rođacima i članovima obitelji, no od nastanka famozne male crne haljine crna se boja na velika vrata… više »

MODA

Uskoro najveći modni događaj sezone BIPA FASHION.HR

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Zagreb će uskoro postati modna prijestolnica regije jer sredina ožujka uobičajeno je rezervirana za najiščekivaniji modni događaj sezone BIPA FASHION.HR koji i ovog puta tijekom pet… više »

SAVJETI

Olivalov Avokadov šampon i ulje – spas za suhu i oštećenu kosu

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Isušena i ispucala kosa učestala je pojava, a razlozi tome su višestruki, od pretjerane uporabe uređaja za oblikovanje kose, učestalog tretiranja bojama, do stresa, loše… više »

POČISTITE

9 stvari koje vam ne trebaju u ormaru

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Proljeće je sve bliže, a s njim i proljetno čišćenje ormara koji su se od prošle godine ponovno magično napunili do vrha, iako ste se zakleli da vam se to više nikada… više »

COOL

Legendarne tenisice Air Force 1 u novom ruhu

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Air Force 1 tenisice prvotno su se proslavile u košarci, a vrlo brzo i kao legendarni model hip hop kulture. Nakon 34 godine i 2000 varijacija model je zadržao prepoznatljiv oblik te… više »

MLJAC

Najvažnija hrana za zimu

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Zimska hrana teža je i nezdravija nego u ostalim dijelovima godine, prvenstveno iz razloga što ne pazimo na raznolikost namirnica. Evo što nikako ne smijete zanemariti: Agrumi… više »

SAZNAJEMO

Novo iz Olivala – Čarobni poklon set

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod sa sjajnom kombinacijom čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će… više »

MODA

Boja koja će vladati 2016. godinom

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Boja godine koju svakog prosinca predstavlja Pantone s nestrpljenjem se očekuje u modnim krugovima, koji onda znaju kako će urediti izloge, dizajnirati predmete za uređenje doma,… više »

SAVJETI

Kako da vam kosa izgleda savršeno

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Frizura može biti itekakav problem, ako morate na brzaka van iz kuće, a kosu niti ste oprali, a još manje napravili frizuru. Ovaj će vas video riješiti muka - Melisa Kayley… više »

HE HE

Kozmetika je puno opasnija od špeka i kobasa

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Špek i kobase prvo su bili anatemizirani od svih medija (ne bi se hvalili, ali nismo podlegli tom senzacionalizmu), pa su dan kasnije svi počeli objavljivati kako to baš nije… više »

ČESTITAMO

BIPA FASHION.HR slavi 20. jubilarno izdanje

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Od 27. do 31. listopada hrvatska modna scena živjet će u znaku jubilarnog BIPA FASHION.HR-a. Pet dana trajanja, šesnaest modnih revija, nova dizajnerska imena i najpoznatiji autori… više »

BUDITE IN

Jesenske boje za svaki ormar

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Moda svake godine diktira boje koje će se nositi u određenoj sezoni, a kako nam je jesen upravo stigla, evo koje su boje popularne u ovoj sezoni ... Boja mahovine - jest da je slična… više »

SAVJETI

Kako muškarci trebaju nositi odijelo

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Muškarac u odijelu djeluje bolje nego u bilo kojoj drugoj odjeći, složit će se većina žena (a i modnih stručnjaka), no jednako tako može izgledati najgore u životu ako ne zna kako ga… više »

skrolaj na vrh