« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
SAZNAJEMO

Novo iz Olivala – Čarobni poklon set

Razmišljate li o poklonu uz koji će se osoba osjećati doista posebno naša je preporuka Čarobni poklon set u kojem se nalaze čarobno mlijeko i čarobno zlatno ulje.

Čarobni set iz Olivala
Čarobni set iz Olivala (Olival)
Više o

Čarobno mlijeko

,

Olival

Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod sa sjajnom kombinacijom čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te ju učiniti glatkom i sjajnom.

Zimi, kada se koža više isušuje zbog grijanja, vjetra i hladnoće, čarobno mlijeko je odličan preparat jer emulzija pruža dovoljno hidratacije. Dok bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje ju tonizira i blago učvršćuje.

Makadamijino ulje poznato je zbog svog anti age učinka i prava je riznica E vitamina baš kao i arganovo ulje. Jojobino ulje, kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste zbog svog sastava sličnog masnoći kože.

Čarobno zlatno ulje zahvaljujući svojim zlatnim česticama možete koristiti i kao parfem, no ono će pružiti vašem tijelu i glamurozan sjaj, toliko željen u ovo doba godine.

Čarobne poklon setove potražite u DM-u, BIPI, Cosmu, Intersparu, Konzumu, Kemigu, Mülleru i bolje opremljenim ljekarnama po cijeni od 129,90 kn, a Čarobno mlijeko možete kupiti kao samostalan proizvod početkom slijedeće godine.

18.12.2015. 10:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh