« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
BUDITE IN

Jesenske boje za svaki ormar

Jesen je stigla i vrijeme je za osvježavanje ormara novim komadima odjeće, pa evo koje su boje ove jeseni u fokusu modnih stručnjaka

Koraljno crvena privlači pažnju
Koraljno crvena privlači pažnju (Arhiva)
Više o

moda

,

boje

,

jesen

,

plava

,

maslinasto zelena

,

koraljno crvena

,

boja vina

,

boja mahovine

Moda svake godine diktira boje koje će se nositi u određenoj sezoni, a kako nam je jesen upravo stigla, evo koje su boje popularne u ovoj sezoni ...

Boja mahovine - jest da je slična maslinasto zelenoj, no ipak je ove sezone apsolutni hit, pogotovo za žene maslinastog tena i tamnije kose. Uz nju najbolje možete kombinirati komade odjeće svijetlo smjeđe boje.

Boja vina - elegantna, no ujedno i ležerna boja koja se lako može prilagoditi kako svakodnevnom odijevanju, tako i svečanim prilikama. Donosi posebnost u izgled, pa bi bilo dobro imati nešto u toj boji, pa bila to i samo marama.

Koraljno crvena - naravno da ćete u ovoj boji biti primjećeni kamo god da odete, a specifična nijansa ipak zahtijeva pažnju pri kombiniranju s drugim bojama. No, kako unosi dašak ljeta u vaše odijevanje, ne oklijevajte i nabavite makar hlače ili majicu.

Maslinasto zelena - najbolje odražava duh jeseni, popularna je i laka za kombiniranje s ostalim bojama, no ipak nije za svakoga. Naravno, prednost imaju crvenokose i zelenooke žene koje ove jeseni mogu naglasiti svoju ljepotu bez problema komadima odjeće u ovoj boji.

Plava - jednostavno je nezamjenjiva i uvijek u modi jer se lako kombinira, a jednio što morate paziti jest da uz nju obavezno odjenete i neki svijetliji detalj kako bi razbili dojam uniformiranosti.

Eto, vaš je jesenski outfit spreman u trenu.

27.09.2015. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh