Lifestlye MODA&STIL
COOL

Žensko donje rublje u zadnjih stotinu godina

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Žensko donje rublje oduvijek je izvor inspiracije i požude muškarcima, a ovaj odličan video pokazuje što se sve promijenilo u zadnjih stotinu godina. Od čednih tuta iz 1915. do… više »

Jesenske stvari koje su obavezne u ormaru

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Evo što modni stručnjaci predviđaju da će se nositi ove jeseni:  1. Bluza s ukrasnom mašnomS ovakvim komadom odjeće koji nosi neodoljivu retro vibru, bit ćete odlično… više »

SAVJETI

Najbolje boje ruža za usne

objavljeno prije 9 godina

Ruž za usne mnogim je ženama vrlo je često i jedina šminka koju nose, a kako ga nanose na usne i dvadesetak puta dnevno, vrijedi znati da se u većini ruževa nalazi barem malo… više »

SJAJNO!

Mladolik izgled u trenu uz par trikova

objavljeno prije 9 godina

Šminka može neizmjerno pomoći u poboljšavanju izgleda, no jednako tako i odmoći ako se ne nanosi ispravno. Majstori šminke imaju mnoge tajne dobrog izgleda, a mi vam… više »

SAVJETI

Ljetna odjeća koja je siguran pogodak

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Ljetna odjeća obično nas izluđuje tijekom kupovine, no postoji jedan komad koji uvijek možete kupiti i ne možete pogriješiti - bijela haljna. To mogu biti duge haljine, lepršave… više »

PRIPAZITE

Loše navike koje upropaštavaju kosu

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Zdrava i lijepa kosa privlačna je na oba spola, pa ne škodi saznati savjete svjetski poznatih frizera o njezi kose. Evo stvari koje ne smijete raditi: Čupati ispucale vrhove - na taj… više »

IDEJE

Što obući za poslovni razgovor ili razgovor za posao

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Razgovor za posao ili bilo koji drugi poslovni sastanak dovoljno je traumatičan sam za sebe, pa većina ljudi ne pristupa odijevanju dovoljno fokusirano jer im je um na nekim drugim mjestima,… više »

SAVJETI

Ljetna odjeća u kojoj ćete uživati

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Ljeto je doba kad obično mislimo da nije problem odabrati garderobu, pogotovo ako smo uspješno skinuli višak kilograma. No, kako su vrućine zaštitni znak ljeta, potrebno… više »

SAVJETI

Modne pogreške koje svi radimo

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Modna pogreška nije zločin (osim ponekad, naravno), a ma koliko znali o pravilima odijevanja ili imali osjećaj za lijepo, prije ili kasnije počinit ćemo je svi - ako to rade slavne… više »

ZANIMLJIVO

Kako šopingiraju Hrvatice?

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Odjeće su nam ormari nekad i prepuni, jer nikad ne znaš kad će se nešto vratiti u modu ili kad će napokon otići ti kilogrami viška pa će one haljine kupljene u… više »

SAZNAJEMO

Pekmez za ubrzano tamnjenje i lijepi brončani ten

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Lagano tonirani pekmez za tijelo namijenjen je osobama koje žele ubrzano tamniti, a vole preplanulu, brončanu boju kože. Sadrži kompleks prirodnih ulja oraha, mrkve i kakaovca koji hrane,… više »

SAVJETI

Trikovi za svjež i odmoran izgled

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Trikovi za odmoran i svjež izgled zapravo su prilično jednostavni, ako poslušate stručnjake vizažiste, jer je dovoljno primjeniti par zahvata na svom licu i izgledat ćete kao da… više »

NOVA KOLEKCIJA

Čarobni Boudoir "Precious" svijet

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Već dobro poznata imena hrvatske modne scene Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje se kriju iza brenda Boudoir predstavljaju kampanju za aktualnu kolekciju Precious. Boudoir… više »

PAŽNJA

Aussie okreće styling naopačke

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Budimo iskreni - tko želi beživotnu kosu koja samo lijeno pada? Ako se nas pita, prelijepa kosa bi trebala imati volume i osobnost, ali i pratiti svaki naš pokre. Sigurni smo kako… više »

PHOTOSHOP

Kako nastaju ljepotice na računalu

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Standardi ljepote više se ne postavljaju na photo sessionima već na računalu, to znaju već i mala djeca, a ovaj video koji je napravila Elizabeth Moss, Photoshop guru pokazat će vam… više »

skrolaj na vrh