Lifestlye MODA&STIL
SUNCE

Uživajte u svakoj sunčevoj zraki bez kompromisa

objavljeno prije 4 godine

Napokon je stiglo toplije vrijeme što znači samo jedno - bliži nam se godišnji, miris mora i uživanje na suncu. Nekako je odmah sve lakše, bez obzira na sve što… više »

ZNATE LI?

Tko bolje zna kako njegovati kožu od žena s Mediterana?

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Žene s kovrčavom kosom žele ravnu kosu, one s ravnom žude za kovrčavom, a ljeti... Ljeti svi jednako čeznemo za zdravom preplanulošću. A tko bi bolje znao kako njegovati kožu i postići… više »

OLIVAL

Nova mineralna linija za sunčanje

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Dobro nam je poznato kako je koža beba i male djece posebno osjetljiva na sunce i da zahtijeva pažljivo odabrane preparate kako bi naši najmlađi dobili maksimalno sigurnu njegu i… više »

SAZNAJEMO

NIVEA donosi oazu voćnih osvježenja

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

U periodu kad nam je svima "ostani doma" glavni moto, jako je važno da vrijeme koje provodimo kod kuće ispunimo pozitivom. Bez obzira na to što se naša uobičajena svakodnevica… više »

SAZNAJEMO

Ovog Uskrsa dišite duboko

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Uskrs je pred vratima, a vi ste neispavani, anksiozni, radite više nego inače i obaveze se samo gomilaju? Na sreću, postoji mnogo načina koji vam mogu vratiti osjećaj smirenosti, a za… više »

COOL

ELFS home ideje za uređenje blagdanskog doma

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Modni brand ELFS poznat je po svom bezvremenskom stilu, a pogotovo u liniji ELFS home  u kojoj do izražaja dolazi smisao za detalje i tako se sve što dizajniraju automatski… više »

COOL

Prvi dan proljeća - by ELFS

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Magnolija, naravno! Najslađi vjesnik proljeća, ali i najljepša procvjetana krošnja koja uvijek ostavlja bez daha, Elfsima je poslužila kao savršena kulisa za novu… više »

SAZNAJEMO

Tajna učinkovitog dubinskog čišćenja lica

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Osjetljiva i suha koža s pojavom crvenila i perutanja nerijetko je posljedica korištenja neadekvatnih sredstava za dubinsko ćišćenje lica. Kako bi učinkovito očistili kožu lica,… više »

ZAPAMTITE!

Čisto lice ključ je prevencije

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Ključni savjet ovih dana je, osim čestog pranja ruku, ne dodirivati lice kako bi ono ostalo čisto, što je ključno za prevenciju širenja raznih virusa i bakterija. No, kako to… više »

MODA

Prvi dan proljeća by ELFS

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Taman za buđenje iz dugog zimskog sna, ova proljetna kolekcija poznatog modnog dvojca stigla je kao naručena jer dobrih vijesti, zamamnih krpica i lijepih žena - nikad dosta! I ovoga puta… više »

SAZNAJEMO

NIVEA Q10 plus 3u1 njegujući cushion

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Naš životni stil sve više liči na život superheroja. Stalno negdje letimo i pokušavamo u što manje vremena obaviti što više stvari. U tom ubrzanom… više »

SAZNAJEMO

Olival Professional predstavlja prvi hidrator na hrvatskom tržištu

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Možda još uvijek pogrešno mislite da je hidratacija nešto o čemu trebaju brinuti samo ljudi sa suhom ili dehidriranom kožom. No jednako kako hidrataciju treba vaše… više »

SAVJETI

Proljetna šminka za svjež izgled

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Prve zrake proljetnog sunca u prvi nas mah razvesele, ali istodobno neumoljivo razotkriju nedostatak brige za naš izgled tijekom zimskih mjeseci. No stručnjaci znaju… više »

SAZNAJEMO

Zablistajte prirodnom ljepotom uz NIVEA Naturally good liniju

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Za život u skladu s prirodom, bijeg iz grada nije jedino rješenje. U prekrasnom ambijentu caffe bara Botaničar svi prisutni jučer su imali priliku za odmak od ubrzanog života prepunog… više »

KRAJ ERE

Jean Paul Gaultier najavio svoju posljednju reviju

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Slavni modni kreator Jean Paul Gaultier najavio je u petak da će njegova revija visoke mode u srijedu u Parizu biti "posljednja" nakon 50 godina karijere i rekao da će pokrenuti novi projekt… više »

skrolaj na vrh