« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 13 dana i 12 sati
OLIVAL

Nova mineralna linija za sunčanje

Za djecu od 2 godine starosti, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu.

Novi Olival
Novi Olival (Arhiva)
Više o

Olival

,

nova linija

Dobro nam je poznato kako je koža beba i male djece posebno osjetljiva na sunce i da zahtijeva pažljivo odabrane preparate kako bi naši najmlađi dobili maksimalno sigurnu njegu i naravno, maksimalnu zaštitu. Većina stručnjaka naglašava kako se bebe i djecu do 2 godine starosti ne treba izlagati suncu te da je potrebno  koristiti isključivo fizičke prepreke kao što su adekvatna odjeća s UV faktorom i boravak u hladu. Međutim, za djecu od 2 godine starosti, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu.  

Vodeći se upravo ovim saznanjima, ali i načelom „Prirodna i sigurna zaštita prije svega" Olival stručnjaci kreirali su sasvim novu  liniju proizvoda za zaštitu dječje kože od sunca -  Sun Mineral KIDS.

Sun Mineral KIDS linija predstavlja cjelovitu zaštitu kože od sunca najmlađih, djece i tinejdžera koji sve češće imaju i hiperosjetljivu kožu sklonu ekcemu ili neurodermitisu. Mineralni filtri ne potenciraju iritacije na koži, ostaju na površini kože i reflektiraju UV zračenje čime pružaju fizičku zaštitu.

Ova nova mineralna Olivalova linija za zaštitu dječje kože od sunca temelji se na dva sastojka -cinkovom oksidu titanijevom dioksidu, ali s pažljivo usklađenim kombinacijama dragocjenih njegujućih sastojaka kao što su skvalan, ulje badema, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakaov maslac.  Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti i kombinaciji ovih sastojaka, Sun Mineral KIDS proizvodi se za razliku od drugih mineralnih proizvoda, vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, brzo upijaju i pri tome ostavljaju ugodan osjećaj na koži bez masnih tragova.     

Sun Mineral KIDS liniji nalaze se tri proizvoda: 

-      Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50

-      Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30

-      Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50

Sva tri proizvoda ove nove linije za zaštitu od sunca  jedinstvene su formulacije,  sadrže prirodne mineralne filtre i pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, a kožu lica i tijela, zahvaljujući prirodnim uljima, i njeguju. Hipoalergeni su i vodootporni te ne sadrži dodane boje i mirise.  Sun Mineral KIDS  proizvodi pogodni su i za najosjetljiviju kožu, ne ostavljaju bijeli trag, ne začepljuju pore te su i vodootporni. 

Bez obzira na to gdje ćete biti ovo ljeto, kao i do sada, budite odgovorni. Zaštitite vaše najdraže jednim od proizvoda nove Sun Mineral KIDS linije, pravilnim izborom odjeće, šeširima i kapama za glavu, provodite vrijeme u hladu jer je i samo 10 minuta dnevno direktnog izlaganja sunčevim zrakama dovoljno za sintezu esencijalnog vitamina D.

Preporučena MPC Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50:          49,90 HRK

Preporučena MPC Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30:  99,90 HRK

Preporučena MPC Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50:  119,90 HRK

***

Potražite Olival Sun Mineral KIDS proizvode u svim drogerijama kao i na web shopu:  https://olival.hr/collections/sun-mineral-kids

Facebook:  https://www.facebook.com/Olival.Cosmetics/

Instagram: olival_cosmetics

18.05.2020. 12:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Cranberry
  18.05.2020. 17:27
  To sam davno proučila da su mineralne kreme najzdravije za djecu
 2. avatar
  armando
  18.05.2020. 18:02
  točno ijasam to čuo pozz cramberyyy;)))))))
 3. avatar
  Cranberry
  18.05.2020. 18:08
  Pusaaa da :*****
 4. avatar
  armando
  18.05.2020. 18:13
  kis tako je :))))))))))))
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh