« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
ZNATE LI?

Tko bolje zna kako njegovati kožu od žena s Mediterana?

Tradicionalna njega kojoj mediteranske žene duguju svilenkastu preplanulu put, sad je ulovljena u bočici Olival SUPER Maslina ulja za sunčanje

Super Maslina
Super Maslina (Arhiva)
Više o

Mediteran

,

koža

,

TEN

,

Olival

Žene s kovrčavom kosom žele ravnu kosu, one s ravnom žude za kovrčavom, a ljeti... Ljeti svi jednako čeznemo za zdravom preplanulošću. A tko bi bolje znao kako njegovati kožu i postići jednoliku preplanulost od žena s Mediterana, onih koje sa suncem, morem i soli na koži i u kosi žive cijelu godinu?

Upravo one, još od davnina, kako su uostalom naučile od svojih majki i baka, tijelo njeguju maslinovim uljem - bilo da ga stavljaju u njegujuće kupke, kao što je to činila Kleopatra, ili ga nanose direktno na kožu kako bi potaknule njezino tamnjenje na suncu, poput Sophie Loren.

Maslinovo ulje njeguje kožu, čini ju svilenkastom i putenom, a daje joj i božanstven sjaj. Ako je dobro ne zaštitimo, koža nakon izlaganja suncu može postati suha i sklona borama, no hranjivo maslinovo ulje učinit će ju mekanom i elastičnom, te spriječiti dehidraciju.

Inspiriran tradicijom korištenja maslinova ulja kao ulja za sunčanje i postizanje zdravog i jednoliko preplanulog tena, Olival predstavlja SUPER Maslina ulje za sunčanje namijenjeno osobama tamnije puti koje se kraće izlažu suncu. Ovo se ulje s blagom zaštitom od sunca (SPF 4) za razliku od tradicionalnog maslinovog ulja, brzo upija, lakše nanosi i kožu obavija ugodnim ljetnim mirisom. Visokokvalitetno maslinovo ulje u Olival proizvodima je ekstra djevičansko i dobiveno postupkom hladnog prešanja jer se na taj način čuva visok postotak nezasićenih masnih kiselina, te vitamini A i E kojima je bogato, ali i zbog čega zadržava svoja antioksidativna svojstva.

Ljubiteljice prirodne Olival kozmetike već su upoznate s HIT linijom SUPER Mrkva koja je od ove sezone bogatija za još jedan proizvod - SUPER Mrkva balzam za usne SPF 20, prvi Olivalov proizvod s Vegan certifikatom. Nježnoj i osjetljivoj koži usana ovaj balzam pruža umjerenu UVA i UVB zaštitu od sunca, vjetra i morske soli, njeguje ih i daje zdravi sjaj zahvaljujući kombinaciji ekstrakata mrkve, masline kakaovca i nevena.

Ovog proljeća i ljeta zdrav i preplanuli ten moguće je postići kombinacijom pekmeza, suhog ili zlatnog ulja iz linije SUPER Mrkva za ubrzano tamnjenje koje uz spomenuto hladno prešano maslinovo ulje sadrži prirodna ulja kakaovca i oraha koje se dobiva maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha, te nezaobilazan beta karoten. Svi ovi zdravi i prirodni sastojci u spomenutoj kombinaciji uz umjerenu zaštitu i lagano nijansiranje hrane i njeguju kožu, te pomažu aktivaciji melanina u koži ubrzavajući proces tamnjenja uz minimalnu izloženost suncu, održavajući kožu elastičnom i podatnom. Održavajući je jednostavno - zdravom!


 

 

03.06.2020. 16:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh