Lifestlye MODA&STIL nema prethodne stranice
COOL ;)

Kožna jakna branda ELFS: must-have komad ove sezone

objavljeno prije 5 sati i 42 minute

Kad govorimo o modnim komadima koji nikada ne izlaze iz trenda, kožna jakna zauzima prvo mjesto na listi. Kratki modeli, poludugi, strukirane ili oversized, kožne jakne su u svakoj… više »

ODLIČNO!

Top savjeti za njegu noktiju

objavljeno prije 8 sati i 42 minute

Glavni trendovi u manikuri ove su godine donijeli obilje raznolikosti i kreativnosti, a fokus je svakako na mogućnostima personalizacije. Sjajni kromirani završeci i smjele, vibrantne… više »

COOL ;)

Tri savjeta za savršen Halloween filmski maraton za cijelu obitelj

objavljeno prije 10 sati i 41 minutu

Noć vještica idealno je vrijeme za filmski maraton za cijelu obitelj prepun smijeha i laganog straha. Umjesto klasičnih zabava i maskiranja, ove godine možete organizirati tematsku… više »

NIVEA

Vrijeme je da istaknete sjaj svoje kože

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Bilo uz pomoć pravilne njege kože ili šminke, žene svakodnevno vode bitke same sa sobom kako bi pronašle ono što im najviše odgovara kako bi njihova koža zasjala.… više »

COOL ;)

Treba vam bucket bag!

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Bucket bag već je nekoliko sezona najpopularniji model torbe zbog svoje praktičnosti,veličine i sofisticiranog dizajna. Iako djeluje kao torba za dan, ovaj popularni model idealan je za… više »

SAVJETI

Kako pripremiti obitelj i dom za jesen uz pametnu kupovinu

objavljeno prije 13 dana i 11 sati

U jesen smo duboko zagazili, a kišno i hladnije vrijeme zahtijeva toplije slojeve odjeće, mami nas na duge šetnje u prirodi i cozy trenutke u udobnosti vlastitog doma. Uz… više »

COOL

Godinama najtraženiji komad odjeće je tu!

objavljeno prije 21 dan i 9 sati

Kada je najpoznatiji hrvatski modni brand ELFS davne 2007. godine lansirali prvu plišanu trenirku, nisu mogli ni predvidjeti njezin nevjerojatan uspjeh i dugovječnost. Ovacije koje je… više »

ITS A 10

Kultni brend za njegu kose napokon dostupan u Hrvatskoj

objavljeno prije 25 dana i 11 sati

Poznati američki brend za njegu kose It's a 10 napokon dolazi na hrvatsko tržište, donoseći vrhunsku kvalitetu i jednostavnost u svakodnevnu njegu kose. Za sve koji muku muče s vlagom… više »

COOL

QMS Medicosmetics otkriva tajnu mladolikosti

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Kada pomislimo na njegu kože, često se fokusiramo na proizvode koje nanosimo izvana - kreme, serume, maske i slične tretmane. Međutim, prava ljepota dolazi iznutra, a to se odnosi i na… više »

COOL ;)

Otkrijte svoju novu strast uz romantične Crocs loafers

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Nova kolekcija Crocs Dark Romance tu je za sve koji se osjećaju dobro u vlastitoj koži i uživaju u onome što rade. Izrazito je ženstvena i romantična, a opet odvažna i upečatljiva.… više »

COOL

U ovom odijelu izgledate besprijekorno u svim prilikama

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

S prvim hladnim danima jeseni, posežemo za dugim rukavima i novim kombinacijama kojima ćemo obilježiti ovu „back to work" sezonu. Potraga za savršenom kombinacijom koja je… više »

SAVJETI

Kozmetika koja vam definitivno treba

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Uz minimalističku formulaciju i pažljivo birane prirodne sastojke vrhunske kvalitete, Melli Aromatica predstavlja liniju 100 % prirodnih proizvoda koji donose najbolje iz botaničkog… više »

DETALJI, DETALJI

Odabir boje odjeće za razgovor za posao

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Priprema za razgovor za posao uključuje pažljivo biranje riječi, proučavanje potencijalnog poslodavca, ali i izbor odjeće koja će ostaviti najbolji mogući dojam. Među mnogim aspektima odabira… više »

FORA

Crveni predmet žudnje, a nije ruž!

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Svaku modnu sezonu obilježi jedan komad bez kojeg ne možemo i oko kojeg se vrte sve kombinacije. Nekad su to cipele, nekad jakna ili kaput, a ove sezone će to sigurno biti mala crvena torbica… više »

COOL

S QMS pilingom do sjajne i revitalizirane kože nakon ljeta!

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Ljeto je vrijeme odmora i zato ga svi obožavaju! No, nakon izlaganja suncu, vjetru i soli iz mora, i koži je potreban odmor kako bi se obnovila i zadržala zdrav izgled. U tome važnu ulogu… više »

skrolaj na vrh