Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako da vam kruh ostane svjež par dana

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Klasično pitanje - imamo li kruha dobilo je potpuno novo značenje od Nove godine, jer trgovine i shopping centri ne rade nedjeljom... preciznije, radi tu i tamo neki... e pa, da nemate… više »

MLJAC

Znate li što je pomelo i jeste li ga probali?

objavljeno prije 13 dana

Pomelo je veliki azijski citrus usko povezan s grejpom. Iako se danas može pronaći i u nekim našim trgovinama, mnogi za njega nisu čuli. To bi se svakako trebalo promijeniti jer sadrži… više »

SAVJETI

Je li zdrava kava bez kofeina?

objavljeno prije 15 dana

Porast zabrinutosti oko sigurnosti kave bez kofeina počeo je krajem 2023. godine kada su razne organizacije kao što je Environmental Defense Fund (EDF) pokrenule peticije za… više »

MLJAC

Savršeni ljetni desert: zdrave kokos kuglice u samo tri koraka

objavljeno prije 21 dan i 3 sata

Kokos je neizostavni simbol ljeta - od parfema i kozmetike do slastica i pića. Njegov miris i okus mnoge asocira na sunčane dane, odmor i tropske krajeve. Za sve vas koji obožavate slastice… više »

NESPRESSO

Nespresso najavljuje nezaboravno mediteransko ljeto

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Inspirirana raskošnim destinacijama poput Francuske rivijere, grčkih otoka i Jadrana, šarena ljetna kolekcija Nezaboravno mediteransko ljeto dizajnirana je da miriše,… više »

zdrav i osvežavajući ljetni obrok - salata
SAVJETI

Što se jede kad je vani vruće?

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Stoga se preporučuje konzumiranje hrane koja će vas hidrirati, osvježiti i nahraniti, ali istovremeno neće opteretiti vaš probavni sistem. Izbjegavati alkohol i kofein Posebnu pažnju… više »

MLJAC

Proljetna torta s jagodama za Majčin dan

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Početak svibnja posvećen je majkama - osobama koje nas uče bezuvjetnoj ljubavi, strpljenju i snazi. Ovaj vikend, kada se obilježava Majčin dan, idealna je prilika da im kroz slatko… više »

NAGRADE

De'Longhi Rivelia s 3 dizajnerske nagrade

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

De'Longhi, svjetski poznati lider u kućanskim aparatima s ponosom objavljuje kako je njegov najnoviji, potpuno automatski aparat za kavu Rivelia uz čak tri nagrade IF Design Awards osvojio i… više »

STVARNO?

Sve što niste znali o pržanim krumpirićima

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Mala povijest pomfrita... za početak, pPrvi put u restoranima se pojavio 1950-ih, a s vremenom je postao neslužbeno poznat kao nacionalno jelo Kanade. Ovaj stil pomfrita… više »

MLJAC

Šparoge u tijestu: zdrav i ukusan obrok idealan za proljetne izlete u prirodu

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Bez obzira berete li divlje šparoge ili ih kupujete u trgovini i na tržnici, ovo proljetno povrće bogato hranjivim tvarima i vitaminima izvrstan je izbor za zdrave i ukusne obroke.… više »

MLJAC

Zdrava pizza kao odličan ručak

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Zdrava pizza predstavlja kreativan pristup klasičnom receptu, koristeći visokokvalitetne sastojke i kreativne kombinacije kako bi se postigao savršen spoj okusa i nutritivne… više »

SAVJETI

Jedan dobar uskršnji ručak

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Janjetina se tradicionalno najčešće nalazi na stolu za Uskrs, a kako se radi o blagdanskom jelu, svaka domaćica (ili domaćin) ima svoj najbolji recept u kojem je uvijek neki… više »

MLJAC

Napravite muffine od mrkve, odlični su!

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Vrijeme je da se napravi neki kolač, a zapravo tijekom Uskrsa se baš i ne jedu klasični kolači... pa što ćemo sada? Jednostavno, napravit ćemo muffine od mrkve ;) Kolači od… više »

USKRS

Što se jede za Uskrs diljem Hrvatske?

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Uskrs je pred nama i naravno da ne može proći bez bogate blagdanske trpeze, a iako postoje neka jela koja će se uglavnom naći na svakom stolu, tu su i neka jela koja su tipična za različite… više »

COOL

Povrće za Uskrs, ali da je zdravo i ekološko

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Uskršnji doručak mnoge podsjeća na okuse i mirise iz djetinjstva. Postoje brojni načini kako i dalje njegovati tradiciju, a ovo je idealan trenutak da ju "oživimo" pri tome posežući za… više »

skrolaj na vrh