Lifestyle STANOVANJE
Foto: Pexels
SAVJETI

Osvježite miris doma uz pomoć ovih trikova

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Ima li išta ugodnije od prirodnih mirisa bez straha od opasnih kemikalija? Teško. Zato vam donosimo nekoliko trikova kojima možete eliminirati neugodne mirise iz svog doma na… više »

SAVJETI

Feng shui uređenje spavaće sobe

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Feng shui kaže da je važno na koji način ćete urediti spavaću sobu kako bi boravak u ovom prostoru bio što ugodniji i kako bi se u njemu mogli potpuno opustiti i napuniti novom… više »

PERI-DERI

Koliko često moramo prati odjeću?

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Svi vjerujemo da smo čisti i trudimo se da se ta čistoča vidi ne samo na odjeći koju svakodnevno nosimo, nego i svuda oko nas. No čistoća, i to ponajviše odjeće, nije važna samo kako… više »

NERED!

Kako baciti nepotrebne stvari bez grižnje savjesti

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Dakako da stvari kojima punimo tavane, podrume ili garaže nisu smeće, neke čak za nas imaju određenu vrstu emocionalne važnosti, no pitanje je jesu li nam zaista potrebne. Zapravo,… više »

COOL

Kako korisno upotrijebiti plastične vrećice?

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Reciklirate i nosite platnenu torbu uvijek sa sobom? Unatoč tome, sigurni smo da i dalje u kući imate svu silu plastičnih vrećica koje vam guraju u ruke kamo god otišli - u trgovinu… više »

SAVJETI

Prirodni mirisi za vaš dom

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Mirisi imaju snažan utjecaj na naše raspoloženje i razmišljanje, pa stvarno nije nevažno kako vam miriše dom. Donosimo vam par savjeta kako od svog doma napraviti pravi… više »

Leglo bakterija

Je li čistiti kuhinjsku spužvicu dobra ideja?

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Kuhinjske spužvice pravo su leglo bakterija s obzirom na to što su sve prošle. Koliko god ih prali i skidali s njih prljavšinu poput ostataka hrane, još uvijek nam… više »

Feng shui

10 Feng Shui savjeta za vaš dom

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Kako urediti dom da on postane smirujuće i motivirajuće okruženje za vas i vaše najdraže? Poznato je da spokoju pridonose alpha valovi, a njih možete stvoriti organizirajući svoj… više »

ZAPAMTITE :)

Stvari koje unose negativnu energiju u dom

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Negativna energija lako će se proširiti vašim domom i uskoro neće biti ni odmora, ni veselja, a bome ni harmonije na koju ste navikli. Kako se riješiti negativne… više »

WOW!

Tri ljetne biljke za prekrasan balkon

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Balkon pun cvijeća nešto je što svima zapne za oko, a vjerujemo da gotovo i da nema osobe koja se ne sjeća nečeg takvog makar iz djetinjstva, od bake ili susjede koja je svojim… više »

SAVJETI

5 boja za sve prostorije u stanu

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Ddabir boja za zidove u stanu nikad nije jednostavan zadatak, jer svatko od nas ima neke svoje želje i ukus koji se ne mora baš uvijek poklapati s onim partnera, što nerijetko… više »

SAVJETI

9 stvari kojih se morate riješiti iz kuće

objavljeno prije 7 godina

Čist i uredan dom će vas, za početak, razveseliti kad uđete u njega, a s druge strane riješit ćete se negativne energije koja bi vam mogla pokvariti užitak ako bacite ove… više »

SUPEUS

Seminar „Budućnost ugodnog stanovanja - BUS 2017“

objavljeno prije 7 godina

Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje - SUPEUS je neprofitna udruga osnovana 2011. godine čiji su glavni ciljevi promicanje energetske učinkovitosti, održive… više »

SAZNAJEMO

SmartFlex perilice posuđa iz Gorenja

objavljeno prije 7 godina

U svakodnevnom užurbanom ritmu, u kojem je vrijeme najdragocjenije, želimo ga iskoristiti na one stvari u životu koje su uistinu bitne. Gorenje je itekako svjesno toga te su kod dizajna… više »

SAZNAJEMO

Superheroji po vašoj mjeri

objavljeno prije 7 godina

S prvim zrakama proljetnog sunca na redu je i veliko proljetno čišćenje. Sigurno želite mirisnu odjeću, sjajno posuđe, osvježen prostor, a želite i što prije uživati u jutarnjoj… više »

skrolaj na vrh