Lifestlye AUTO
UZ SUBVENCIJE

Mitsubishi i Peugeot zajedno proizvode električne automobile

objavljeno prije 14 godina

Mitsubishi Motors i PSA Peugeot Citroën planiraju zajedno razviti komercijalno električno vozilo. Mitsubishi i Peugeot počet će proizvoditi električne automobile u tvornici francuskog… više »

CRASH TEST

Kako su mrtvaci učinili vaš automobil sigurnijim

objavljeno prije 14 godina

Najnovija karakteristika suvremenih automobila mogli bi postati pojasevi na napuhavanje na zadnjim sjedalima. Međutim, ta ideja je prvo na pamet pala inženjerima iz Forda. Pojasevi na… više »

TEST

Testirali smo Chevrolet Spark - i oduševili se

objavljeno prije 14 godina

Nazvati Sparka autićem mogla bi biti i uvreda, jer unatoč dimenzijama ima prilično impresivne mogućnosti. Dizajneri su probdjeli noći i noći smišljajući kako napraviti malen gradski… više »

SMART SCREEN

Automobili dobivaju sve veće digitalne ekrane

objavljeno prije 14 godina

Iz dana u dan sve više se navikavamo gledati malene, blještave ekrane s mnoštvom boja, bilo da se radi o prijenosnim računalima ili mobitelima; a sad se pojavljuju i u… više »

SVE SE SNIMA

Automobili po uzoru na avione dobivaju crne kutije

objavljeno prije 14 godina

Bijeg s mjesta nesreće više neće biti moguć -  inženjeri razvijaju crne kutije koje bi se za nekoliko godina trebale naći u svakom autu i bilježiti svaki pokret vozača, od… više »

SLOVENSKI KALKULATOR

Korištenje automobila je preskupo i neracionalno?

objavljeno prije 14 godina

Jedna slovenska ekološka udruga predstavila je kalkulator za izračun troškova korištenja osobnog automobila, kojim dokazuje da je to prijevozno sredstvo za prosječnog… više »

SAZNAJEMO

Chevrolet odsurfao u šezdesete sa Spark Woodyjem

objavljeno prije 14 godina

Definitivno je vrijeme za surfanje, a imamo i dokaz! Chevrolet je otkrio jednu i jedinu, posebno izrađenu verziju svog superminija - Spark Woody karavan. Ovaj je automobil napravljen kako bi… više »

AUTO IZ SNOVA

Prodaje se kultni kabriolet 'najljepši auto na svijetu'

objavljeno prije 14 godina

Delahaye 175 S Saoutchik Roadster pravi je kabriolet iz snova a prati ga glas "najljepšeg automobila na svijetu". Svojedobno ga je vozila britanska glumica i seks simbol Diana Dors te… više »

ANTISTRES TERAPIJA

Uskoro automobilske klime s vitaminom C

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

"Želimo da se vozači osjećaju zdravije u automobilu nego izvan njega", rekao je jedan inženjer Nissana tijekom demonstracije vozila u Yokosuku. Proizvođač također namjerava opremiti svoje… više »

ELECTRO-FUTURE

BMW kreće električnim stazama

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Vodeći proizvođači automobila usmjereni su na zeleno i mnogi od njih već slijede rutu električnih vozila - a sad se priključio i BMW. Ne može biti slučajnost to što je BMW odabrao… više »

AUTO APP

Aplikacije za automobile učinit će vožnju istinski osobnim iskustvom

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Voljeli ga ili ne, Appleov iPhone je zauvijek promijenio način na koji ljudi koriste mobilne telefone. Danas za sve postoji aplikacija u sklopu iPhonea - od unajmljivanja automobila do… više »

BUDUĆNOST PROMETA?

Leteći automobil krenuo u proizvodnju

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Letjelica je dizajnirana kao lagani sportski avion, najmanji u kategoriji privatnih aviona, s maksimalnom težinom od 600 kg. No, proizvođači nikako nisu mogli zadovoljiti kriterije sigurnosti… više »

AURIS

Započela proizvodnja prve europske hibridne Toyote

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Najveći svjetski proizvođač automobila Toyota započeo je u svojoj tvornici u engleskom gradu Burnaston proizvodnju prvog europskog hibridnog vozila. Pod budnim okom britanskog ministra za… više »

MEGA PROJEKT

Autopia - najveći auto salon na svijetu gradi se u Turskoj

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Turska pokraj Istanbula namjerava izgraditi najveći auto salon na svijetu, smješten na pet katova i ukupne površine od milijun četvornih metara, objavila je građevinska tvrtka… više »

Automobil
TRŽIŠTA U NASTAJANJU

Peugeot Citroen - novi automobil za srednju klasu

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Francuski proizvođač automobila Peugeot Citroen odabrao je Španjolsku kao proizvodnu bazu za novi automobil koji će biti namijenjen kupcima na tržištima u nastajanju. Radi se o… više »

skrolaj na vrh