Lifestlye AUTO
ZA VOLANOM

Može li automobil otkriti karakter vlasnika

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Karakter ljudi otkrivaju razne stvari i navike koje govore o njima, a jedna od njih je i automobil koji voze. Istraživanje je pokazalo da vlasnici prestižnih marki poput BMW-a, Audija,… više »

MAKINA

Concept One u akciji

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Nakon predstavljanja na salonu automobila u Frankfurtu, gdje su svima rasle zazubice pri pogledu na hrvatski Concept One, elektromobil nevjerojatnih performansi, kompanija Rimac Automobili… više »

TEST

Test zimskih guma - sad je pravo vrijeme za kupnju

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Hrvatski autoklub objavio je rezultate testiranja zimskih guma, u dvije različite dimenzije, provedenog u suradnji s partnerima - europskim autoklubovima. Iscrpna testiranja provode se dvaput… više »

INTERBRAND

Toyota ponovno najjači automobilski brend

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Prema podacima organizacije Interbrand koja već 37 godina analizira stanje na tržištu, Toyota ostvaruje najbolje rezultate koji doprinose podizanju vrijednosti brenda, a među mnogim… više »

TECHNO

Ključ će zaustavljati pijane vozače

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Kompanije Takata i TruTouch udružile su snage na razvoju sustava koji otkriva da li je vozač za upravljačem pod utjecajem alkohola... Američka organizacija za sigurnost na prometnicama… više »

RAT REKLAMAMA

Volvo protiv Nijemaca, Audi udara na Amerikance

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Švedski Volvo koji je u Njemačkoj prema istraživanju JD Powera proglašen brendom s kojim su kupci najzadovoljniji napao je njemačke proizvođače zbog pobjede na njihovom… više »

KRNTIJE NA KOTAČIMA

10 najgorih automobila svih vremena

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Svake godine proizvođači izlažu svoje najbolje i najljepše primjerke diljem svijeta, pokazujući konkurenciji da i oni imaju svog konja za utrku. No, među limenim ljubimcima, kako im se… više »

ELEKTROMOBIL

MUTE, gradski auto proizveden na fakultetu

objavljeno prije 13 godina

Zgrada strojarskog fakulteta u Münchenu definitivno ne odaje dojam da bi ovdje mogao biti izrađen potpuno novi tip automobila. Moderna izgleda, poznat po svojoj arhitekturi koja… više »

TOP GEAR SKANDAL

Top Gear - vožnje popularnog voditelja voze profi vozači

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Svaki ljubitelj auta mora se pokloniti pred najboljom emisijom o autima koju je televizija ikad izbacila. „Top Gear" emisija BBC-ja, jedina emisija o autima za koju kartu čekate… više »

RAZLOG NEPOZNAT

Djeca su sigurnija kad su za volanom baka ili djed

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Djeca su možda u automobilima sigurnija kada ih voze bake i djedovi nego kada to čine roditelji, navodi se u američkoj studiji koju u ponedjeljak prenose tamošnji mediji, a citira ih… više »

NAPRIJED S FORDOM

Ford namjerava 'uzgajati' materijale za svoje autodijelove

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Gljive, korijen maslačka, pšenica, soja i kukuruz na prvu možda i nemaju ništa zajedničko, ali jednoga bi dana mogli biti sastavnim dijelom vašeg automobila. Na… više »

ŠARENILO

Koje su boje najčešće kradeni automobili

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Kad kupujete novi ili novi polovni automobil, možda biste trebali obratiti posebnu pozornost i na to koje je boje jer biste pravilnim odabirom mogli sniziti rizik od krađe za pola. Što… više »

ECO CAMPER

Cool kamp kućica budućnosti

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Futuristička kamp kućica "Eco Camper“ mogla bi vrlo lako osvojiti srca turista koji zaziru od kampiranja. Izgleda nadasve moderno, ima velike staklene prozore kroz koje u… više »

Oslo svjetska prijestolnica električnih vozila

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

S 4.000 čistih i tihih automobila na električni pogon, Oslo, glavni grad Norveške koja se obogatila izvozom nafte, prijestolnica je električnog automobila, piše Hina. "Od svih… više »

PLAVA EKIPA

Movens predstavio Novero proizvode

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Tvrtka Movens predstavila je na konferenciji za novinare proizvode svog partnera, bivšeg Nokijinog automotive branda Novero. Perjanice trenutno ponude su auto uređaji… više »

skrolaj na vrh