« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
GUME

Fulda REGIO serije 3 za cjelogodišnju izdržljivost

Cjelogodišnje gume Fulda REGIO serije 3 osiguravaju više prijeđenih kilometara, bolju iskoristivost goriva i pouzdanost u svim vremenskim uvjetima

Fulda REGIO 3
Fulda REGIO 3 (Arhiva)
Više o

gume

,

Fulda

,

Fulda Regio 3

Fulda je svoju ponudu guma za teretna vozila obogatila serijom guma REGIO 3, kojima odgovara na potrebe prijevoznika koji traže učinkovito rješenje za sve vrste cestovnih prijevoza u svim klimatskim uvjetima i izvrstan omjer između kvalitete i cijene.

Seriju čine REGIOCONTROL 3 za upravljačku osovinu, REGIOFORCE 3 za pogonsku osovinu i REGIOTONN 3 za prikolice, a njezin razvoj diktirali su potencijal prijeđenih kilometara, iskoristivost goriva i prianjanje. Gume se odlikuju dubokim profilom, usavršenom kombinacijom lamela i robusnih blokova te neusmjerenim dezenom gaznog sloja koji omogućuje do četiri posto više prijeđenih kilometara1. Gume na svim osovinama imaju oznaku pahuljice u planini s tri vrha (3PMSF), koja dokazuje njihovu usklađenost s najzahtjevnijim zakonodavstvom za zimske gume.

Guma REGIOCONTROL 3 usmjerena prema održivosti

Guma Fulda REGIOCONTROL 3 ima robustan dezen s pet rebara i vrlo čvrstim ramenim rebrima, što smanjuje trošenje ramenoga dijela. U usporedbi s prethodnicom, Fulda REGIOCONTROL 3 na raspolaganju ima 4 % veći volumen za trošenje, što omogućuje više prijeđenih kilometara, a boljem prianjanju pridonosi izrazit dezen gaznog sloja s ukrižanim lamelama. Neke dimenzije imaju i povećanu nosivost. Guma je stoga idealna za najnoviju generaciju kamiona koji zbog ekoloških standarda EURO 6 i komponenti povezanih s elektrifikacijom imaju veću težinu na upravljačkoj osovini.

Pogonska snaga gume REGIOFORCE 3

Guma REGIOFORCE 3 također se ponosi robusnim dezenom s pet rebara i ukrižanim žljebovima te poluotvorenim ramenim rebrima s elementima za ojačavanje. Fulda je s pomoću te inovacije poboljšala raspršivanje vode i smanjila trošenje ramenoga dijela, što jamči izvrsno prianjanje i više prijeđenih kilometara. Gume REGIOFORCE 3 i REGIOCONTROL 3 omogućuju i obnavljanje gaznog sloja i zaštitu žljebova. To produžuje njihov vijek trajanja i snižava ukupne troškove vlasništva.

Cjelogodišnja izdržljivost i veća nosivost gume REGIOTONN 3

Radi osiguravanja cjelogodišnje izdržljivosti, guma za prikolice s povećanom nosivošću zahtijeva jednaku tehnologiju kao ona za vučnu jedinicu. Guma REGIOTONN 3 omogućuje tu izdržljivost zahvaljujući lamelama koje dosežu dvije trećine dubine čitavoga gaznog sloja. To znači da guma omogućuje izvrsnu stabilnost prikolice sve do kasnog životnog vijeka. Dodatnu prednost ima i Fuldin inovativan dezen, zbog čega guma postiže mali otpor kotrljanja, što pridonosi boljoj iskoristivosti goriva.

09.06.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh