Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
EH, DA...

Kako Hrvati mogu kupiti auto?

objavljeno prije 14 dana

Automobil je prilično skupa kupnja, pa vozači često razmišljaju koji iznos je razumno potrošiti na vozilo. Tvrtka carVertical specijalizirana za podatke o automobilima, provela… više »

ZANIMLJIVO

Što treba znati kad putujete u inozemstvo?

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

U svakoj zemlji postoje brojni prometni propisi koji su prvenstveno usmjereni na poboljšanje sigurnosti na cestama i osiguravanje poštovanja drugih. Međutim, neki se zakoni mogu… više »

BROJKE

Omiljeni rabljeni automobili u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Tijekom godina, lojalnost hrvatskih kupaca njemačkim automobilima nije se smanjila. To je otkrilo istraživanje koje je provela tvrtka carVertical, specijalizirana za automobilske podatke, i… više »

ZANIMLJIVO

Hrvati se ne voze baš puno...

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Udaljenost koju automobil prijeđe za godinu dana može ukazivati i na kilometražu koju će prijeći za nekoliko godina. Tvrtka carVertical, specijalizirana za podatke o automobilima, provela je… više »

HMMM...

Kineska električna vozila postaju sve popularnija

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Iako se kineski automobili mnogima mogu činiti egzotičnim, oni su već uobičajeni u mnogim europskim zemljama. Međutim, šira javnost još ne zna puno o kineskim proizvođačima,… više »

SAVJETI

Provjerite savjete za bezbrižnu ljetnu vožnju

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Bliže se ljetni godišnji odmori, a s njima i razdoblje istraživanja novih destinacija i otkrivanja nepoznatih putova. Kako bi vam ljetna vožnja bila ugodnija, Goodyear je pripremio… više »

AUTODIJELOVI

Najčešće kradeni autodijelovi: kako se zaštititi?

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Čak i ako je automobil parkiran na dobro osvijetljenom mjestu, lako može postati meta lopova. Provalnici često kradu automobilske dijelove koji se lako mogu skinuti i koje kasnije mogu… više »

GUME

Približava se 24 sata Le Mansa...

objavljeno prije 3 mjeseca

U Goodyearu nastavljaju s ambicijama prema održivosti, što dokazuju najnovijim održivim inicijativama koje uvode u kategoriju LMGT3, u kojoj su ekskluzivni dobavljač guma.  Čuvena… više »

HMMM...

Isplati li se ulagati u klasične automobile?

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Dok neki ljudi ulažu na burzi, drugi više vole predvidljivija ulaganja poput klasičnih automobila. Klasični automobili proizvedeni prije više od 30 godina postaju sve… više »

STVARNO?

Najveću prosječnu kilometražu u Hrvatskoj imaju zeleni automobili

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Iako monokromatske boje poput bijele, sive i crne dominiraju tržištem polovnih vozila, automobili ovih boja ne koriste se nužno za duga putovanja. Najnovije istraživanje carVerticala,… više »

STVARNO?

Koje rabljene aute vole Hrvati?

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Iako je tržište rabljenih automobila posljednjih godina doživjelo turbulencije, ono i dalje raste. Zbog inflacije i rastućih kamatnih stopa, kupce sve više privlače polovna… više »

SAVJETI

10 najčešćih prevara kod kupnje polovnog automobila

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Traženje i kupovina polovnog automobila treba biti uzbudljiv proces, ali prevaranti mogu lako namamiti vozače na skupu pogrešku. Budući da su prevare na tržištu rabljenih… više »

NARAVNO

S premium gumama do ekonomičnije vožnje

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Od 15. travnja u Hrvatskoj više neće biti obvezna upotreba zimskih guma, stoga mnogi vozači već razmišljaju o odabiru sigurnih i udobnih guma za štedljivu ljetnu vožnju.… više »

STVARNO?

Hrvatski vozači preferiraju rabljene automobile iz Njemačke

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Mnogi rabljeni automobili uvoze se iz jedne u drugu državu kako bi se zadovoljila lokalna potražnja za vozilima. Njemačka, Francuska, Belgija i Italija najveći su izvoznici automobila u… više »

STVARNO?

Iznenađujuće činjenice o tržištu rabljenih automobila

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Iako je tržište rabljenih automobila s godinama postalo transparentnije, još uvijek ima mnogo prostora za poboljšanje. Prema istraživanju carVerticala, tvrtke za obradu… više »

skrolaj na vrh