Lifestyle
OBJAŠNJENJE

7 razloga zašto ne možete smršaviti

objavljeno prije 8 godina

Mršavljenje je ponekad uzaludna misija - iako se vi trudite, radite sve kako treba, kilogrami jednostavno ne idu dolje. Zašto? Ne zato što ste nedisciplinirani u… više »

SAVJETI

Ovako ćete uvijek vježbati učinkovito

objavljeno prije 8 godina

Hrvati nisu toliko neaktivni koliko mislimo - prema istraživanju provedenom tijekom 2013. godine, čak 35 posto Hrvata redovno se bavi sportom ili nekom fizičkom aktivnošću. Od toga je… više »

ČESTITAMO

Toyota Mirai je najzeleniji auto godine

objavljeno prije 8 godina

Toyota Mirai, prvi u svijetu serijski automobil s pogonom na vodikove ćelije, izabran je od strane 73 stručna novinara iz 23 zemlje, „zelenim" automobilom godine, odnijevši… više »

SAVJETI

Kako prilagoditi metabolizam proljeću

objavljeno prije 8 godina

Donosimo nekoliko savjeta za što lakšu i ugodniju prilagodbu metabolizma proljeću i svemu pozitivnome što ono sa sobom donosi: Dovoljno spavajte - osobe koje imaju… više »

UFF

Što bi bilo da prestanete spavati?

objavljeno prije 8 godina

Nedostatak sna vrlo je opasan za zdravlje, a između ostaloga loše utječe na hormonalnu ravnotežu, podložnost bolesti, a u krajnjem slučaju uzrokuje i smrt. U 2015. nedostatak sna… više »

MLJAC

Svinjska mast je - prava slast i strast

objavljeno prije 8 godina

Svinjska mast dospjela je na listu srama zbog količine zasićenih masti i kolesterola koje sadrži, a umjesto nje i maslaca guran je margarin ... koji je na kraju ispao nezdraviji od oboje… više »

ODLIČAN VIDEO

Zašto je voda toliko važna za nas?

objavljeno prije 8 godina

Voda čini 55 do 60 posto organizma odrasloga čovjeka, ovisno o mjestu življenja, indeksu tjelesne težine, starosti i spolu. Kod beba je postotak vode u organizmu još i veći i iznosi 75… više »

EMISIJE

Kako dizel utječe na kvalitetu zraka

objavljeno prije 8 godina

Zašto je dizel ključan za postizanje ciljnih emisija CO2, kako smanjiti emisije dušikovih oksida i koji utjecaj pušači i gume imaju na emisije čestičnih tvari? Kvaliteta… više »

TLAKA, ALI ...

Što trebamo čistiti svaki dan?

objavljeno prije 8 godina

Čistoća je i više od pola zdravlja, pogotovo ako baš nemate naviku čišćenja svog doma - budite sigurni da će vam se to ubrzo obiti o glavu, pa evo par stvari koje trebaju… više »

SAVJETI

5 namirnica za vitku liniju do ljeta

objavljeno prije 8 godina

Vitka linija uvijek se traži za ljeto, a kako je skidanje kilograma prije ljeta obavezna rutina velikog broja ljudi, evo korisnog savjeta - umjesto da se bacate na iscrpljujuće dijete,… više »

SAVJETI

Kako iskoristiti proljeće za zdravlje?

objavljeno prije 8 godina

Proljeće bi trebalo izbrisati zimsku ljenost i umor iz našeg tijela, no to se ne događa samo od sebe, već se ipak trebamo malo potruditi kako bi se uskladili s buđenjem prirode, a evo… više »

EHH ...

Zašto ne možemo prestati pušiti?

objavljeno prije 8 godina

Prestanak pušenja jedna je od težih stvari na svijetu, pogotovo ako spadate u kategoriju strastvenih pušača, no znate li zašto je tome tako? Nikotin izaziva ovisnost, a u… više »

STVARNO?

Zašto ljudi plaču? Nemamo pojma ...

objavljeno prije 8 godina

Muškarci ne plaču, to je vjerojatno čuo svaki pripadnik jačeg spola u nekom periodu djetinjstva, što bi ga trebalo navesti da se ponaša - muški. No, ako pitate… više »

ZAPAMTITE

Nekoliko savjeta za bolji san

objavljeno prije 8 godina

Zanemarivanje odmora i sna može dovesti do ozbiljnih posljedica kao što su srčane bolesti, visoki krvni tlak i veći rizik od moždanog udara. Unatoč važnosti sna za naše… više »

AJMOOO!!

Proljeće u prirodi - kako početi trčati?

objavljeno prije 8 godina

Proljeće je fantastično za boravak na svježem zraku, a kad ste već vani, možete se početi posvetiti kondiciji - najbolje je vrijeme za trčanje. Vrijeme je idealno - nije ni prevruće ni… više »

skrolaj na vrh