Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Kozmetika koja vam definitivno treba

objavljeno prije 13 sati i 27 minuta

Uz minimalističku formulaciju i pažljivo birane prirodne sastojke vrhunske kvalitete, Melli Aromatica predstavlja liniju 100 % prirodnih proizvoda koji donose najbolje iz botaničkog… više »

SAVJETI

Hrana za 40+ ekipu

objavljeno prije 16 sati i 28 minuta

Rafinirane i jednostavne ugljikohidrate poput bijelog kruha, slatkih grickalica i prerađene hrane treba izbjegavati jer mogu uzrokovati skokove šećera u krvi i dovesti do prejedanja.… više »

SAVJETI

Maslina: eliksir za kožu, nokte i kosu

objavljeno prije 20 sati i 59 minuta

Maslina, jedna od najstarijih i najcjenjenijih biljaka na svijetu, ne samo da je ključni sastojak mediteranske prehrane, već je i moćan eliksir za ljepotu. Ulje dobiveno iz ploda masline… više »

ZDRAVLJE

Zašto je korisno ići pješke na posao

objavljeno prije 23 sata

Sve više ljudi prepoznaje prednosti hodanja kao načina dolaska na posao. Iako se može činiti jednostavnim, odlazak na posao pješice ima brojne prednosti za vaše zdravlje,… više »

SAVJETI

Njega kože nakon sunčanja

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Sunčanje može pružiti predivan osjećaj opuštanja i osunčan ten, ali izlaganje sunčevim zrakama može ozbiljno oštetiti vašu kožu ako se ne poduzmu odgovarajuće mjere njege… više »

SAVJETI

Najgore namirnice koje možete pojesti

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Zdravlje i prehrana usko su povezani, a hrana koju konzumiramo ima veliki utjecaj na naše tijelo i dugoročno blagostanje. Iako je ponekad teško odoljeti nezdravim namirnicama,… više »

SAVJETI

5 čajeva za skidanje sala na trbuhu

objavljeno prije 2 dana

Kao što dobro znamo, čajevi prirodno sadrže mnogo različitih antioksidansa i biljnih spojeva koji se povezuju s raznim zdravstvenim prednostima, od kojih je za neke posebno otkriveno… više »

EH, DA...

Stvari u domu koje donose stres

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Naš dom trebao bi biti utočište mira i opuštanja, ali ponekad se čini da nas vlastiti prostor preplavljuje i uzrokuje stres. Mnoge stvari u domu, iako ih možda ne… više »

ZAPAMTITE

Najučinkovitije vrste aktivnosti za sagorijevanje kalorija

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Kada je riječ o sagorijevanju kalorija, odabir pravih aktivnosti ključan je za postizanje željenih rezultata. Različite vrste vježbi sagorijevaju različite količine kalorija, a njihova… više »

SAVJETI

Top 5 namirnica koje ubrzavaju metabolizam

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Metabolizam je proces kojim naše tijelo pretvara hranu u energiju, a brži metabolizam može pomoći u održavanju zdrave tjelesne težine i poboljšanju cjelokupnog zdravlja. Neke… više »

SAVJETI

Kako se natjerati da stalno vježbate?

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Barem dva puta tjedno dobar je početak fitness putovanja, ali vježbanje više dana u tjednu pomoći će vam da smršavite, ostanete zdraviji te budete sretniji i zadovoljniji sobom.… više »

CUPPING

Tradicionalna terapija s modernim primjenama

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Cupping metoda, poznata i kao terapija čašama ili hijama, drevna je tehnika koja se koristi u tradicionalnoj medicini tisućama godina. Ova metoda potječe iz tradicionalne kineske… više »

SAVJETI

Što vam fali da maknete salo s trbuha

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Dakle, kao što dobro znamo, salo na trbuhu uobičajena je briga mnogih ljudi. Iako su tjelovježba i kontrola unosa kalorija ključni čimbenici u smanjenju abdominalne masnoće, uloga… više »

BIOLOŠKA DOB

Kako se izračunava biološka dob čovjeka?

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Biološka dob je koncept koji odražava stvarno stanje organizma, za razliku od kronološke dobi, koja se mjeri brojem godina života. Dok kronološka dob jednostavno… više »

DETALJI, DETALJI

Odabir boje odjeće za razgovor za posao

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Priprema za razgovor za posao uključuje pažljivo biranje riječi, proučavanje potencijalnog poslodavca, ali i izbor odjeće koja će ostaviti najbolji mogući dojam. Među mnogim aspektima odabira… više »

skrolaj na vrh