« Film
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
BOX OFFICE

Rekordno otvaranje "Igara gladi" - 161 milijun dolara!

Očito je u periodu između dva filma Katniss Everdeen šarmirala i nove gledatelje, Jennifer Lawrence dobila je Oscara, a nastavak je k tome doista uzbudljiviji od prethodnika

Najbolje otvaranje filma koji nije 3D u povijesti
Najbolje otvaranje filma koji nije 3D u povijesti (Arhiva)
Više o

box office

,

Jennifer Lawrence

,

zarada u kinima

,

Igre gladi: Plamen

Drugi dio tinejdžerske futurističke pustolovine najbolje je otvaranje nekog filma koji nije snimljen u 3D u povijesti. Ali, pod uvjetom da se ove projekcije pokažu točnima, budući da je rezultat bolji od "Viteza tame: Povratak" tek za nekih 250 tisuća dolara.

No, čak i u slučaju da korekcija rezultata vikenda bude niža za tih 250 somova, svejedno je riječ o impresivnom uspjehu, četvrtom ili petom najboljem otvaranju ikada. S obzirom da je rezultat bolji od prvog filma za desetak milijuna, očito je u periodu između dva filma Katniss Everdeen šarmirala i nove gledatelje, Jennifer Lawrence dobila je Oscara, a nastavak je k tome doista uzbudljiviji od prethodnika.

Iako su prognoze za "Igre gladi: Plamen" bile visoke, nitko nije očekivao da će „Thor" baš ovako stradati - pad je veći od 60%, a bit će i gore. Na kraju svi će biti happy ako Odinov sin skuca 200 milja. Još je lošija situacija s drugim novitetom vikenda, komedijom „Dostavljač" s Vinceom Vaughnom koja je zaradila svega 8 milijuna.

Cijeli izvještaj s američkog box officea možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

25.11.2013. 09:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh