« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
BILO KOJI BROJ

Hladno pivo postali gangsteri u novom spotu

Singlom su ujedno i zatvorili aktualni album „Svijet glamura" i između gaža snimaju novi materijal koji su najavili pjesmom „Na ovim prostorima

Novi spot Hladnog piva
Novi spot Hladnog piva (Radislav Jovanov Gonzo)
Više o

Hladno pivo

,

novi spot

Hladno pivo ne prestaje iznenađivati. Nakon nedavno objavljenog singla „Bilo koji broj", pokazali su da svojim pjesmama vole pomicati granice, a da negdje između ostane prepoznatljivi zvuk s kojim su i počeli prije 25 godina. Pjesmu najbolje opisuje član benda, Zoki:

„Pjesma je naše viđenje rock'n'rolla dok nije bio zagađen. Gitare, svirka, krv i znoj. Jedno od naših mnogih lica kojima pokušavamo opisati svakodnevicu običnog čovjeka i njegovih neostvarenih čežnji."

Tako je i novi spot pomalo atipičan za njih, a možda ga baš to čini njihovim. Režiju spota prepustili su Radislavu Jovanovu -  Gonzu gdje je estetika došla prije fabule, a kako to izgleda možete pogledati odmah:

„Video spot za pjesmu „Bilo koji broj" koji je u surfin stilu, bio je u startu inspiriran starim noir gangsterskim filmovima i crno-bijelom fotografijom. Prateći tekst htio sam, više poetski, opisati jednu neuspjelu pljačku banke u kojoj svi članovima bande dobiju svoj metak i zapravo cijeli spot prati njihovu zadnju, noćnu vožnju prema kraju" - zaključuje redatelj.

Singl „Bilo koji broj" ubrzo nakon puštanja u radijski etere popeo se na Službenu nacionalnu ljestvicu singlova pa se ovaj tjedan nalazi na visokom 9. mjestu.  Singlom su ujedno i zatvorili aktualni album „Svijet glamura" i između gaža snimaju novi materijal koji su najavili pjesmom „Na ovim prostorima".

Hladno pivo možete pratiti na njihovom www.hladnopivo.hr i na Facebooku.

21.11.2013. 17:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh