« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
PARTY

Nova 101 godina - DJ selekcija

Zagrebačka Tvornica kulture i Radio101 već treću sezonu organiziraju jedan od najvećih gradskih dočeka nove godine. U četvrtak, 31. prosinca u 21:00 započet će “Nova 101 godina”, veliki tulum na dva floora

Nova 101 godina u Tvornici
Nova 101 godina u Tvornici (Arhiva)
Više o

Nova 101 godina

,

Tvornica kultura

Dosadašnja dva dočeka posjetilo je više od 1200 ljudi što novogodišnju proslavu u Tvornici stavlja među najposjećenije u državi. Dobitna organizacijska kombinacija ponavlja se i ove zime, a Radio 101 i Tvornica kulture, sa svim DJ-ima okupljenim pod okriljem Yem kolektiva, donose program na u Velikom i Malom pogonu.

Glavni floor smješten u velikoj dvorani donosi "101s Greatest Hits", dok će manji prostor preuzeti selekcija najvećih nezavisnih hitova pod okriljem programa nazvanog "Indie napada!". Boje Yem kolektiva branit će Nifty Nina, Pusha B, Sin & Matzee, a gost dolazi jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-a, DJ Indy, čest gost na In Da Klub & Dobra šema programima.

DJ Indy će vas u Novu godinu uvesti sa selekcijom najvećih hitova kao što su Fatboy Slim "Praise You", Major Lazer "Lean On", ili Mark Ronson "Ooh Wee". Za rasplesanu dvoranu pobrinut će se DJ Sin koji će između ostalih, zavrtiti sjajne stvari kao što su Madcon "Don't Worry", Sean Paul "So Fine" ili pak klasik Chaka Khan "Ain't Nobody".

Matzee će se držati provjereno dobrih hitova iz fonoteke Radija101 kao što su Wheatus "Teenage Dirtbag", OutKast "So Fresh So Clean" te Drake "Hotline Bling". Pusha B kroz svoju selekciju za novogodišnju noć svakako će ubaciti novije stvari kao što su Jamie XX "Good Times", Hot Chip "Need You Now" ili Strokes "Is This It". Nifty Nina će se baciti na malo moderniju indie scenu koju će prezentirati kroz pjesme kao što su Shamir "On The Regular", Unknown Mortal Orchestra "Can't keep checking my phone" ili Neon Indian "Slumdog Rising".

Odličan uvod u Novu 2016. godinu i jedan od najvećih gradskih dočeka i ovoga puta je u režiji Tvornice kulture i Radija101 uz najveće hitove i selekciju indie produkcije.

Ulaznice:

Ulaznice su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2015. godine cijena će iznositi 55kn. Po ulasku u 2016. cijena ulaznica se penje na 70kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:

  • Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

  • Aquarius CD shop, Varšavska 1

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18

  • Entrio - www.entrio.hr

Organizatori dočeka su Radio 101, Tvornica kulture I Yem kolektiv.

17.12.2015. 11:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh