Kultura nema prethodne stranice
PREDSTAVE

Frutti di mare u Teatru &TD

objavljeno prije 13 sati i 27 minuta

Nakon 22 godine profesionalnog umjetničkog djelovanja, glumica Ivana Krizmanić u Teatar &TD stiže prvi put s autorskim projektom, Frutti di mare u kojem i glumi. Ovu… više »

INTERVJU

LUX CRUCIS – svjetlo križa

objavljeno prije 15 sati i 35 minuta

LUX CRUCIS - SVJETLO KRIŽA naziv je 50. samostalne izložbe Stjepana Katića koja je u organizaciji Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva i Župe bl. Alojzija Stepinca Koprivnica… više »

NAJAVE

Dream Theater uskoro stiže u Arenu Zagreb

objavljeno prije 16 sati i 28 minuta

Legende progresivnog metala Dream Theater, prošli su vikend u rasprodanoj londonskoj O2 Areni održali prvi u nizu koncerata u sklopu velike svjetske turneje "An Evening with Dream… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 21 sat i 33 minute

Eto što ima Makedonski nacionalni jazz orkestar & solisti, 19.30h - Jazz klub Kontesa Debeli Precjednik & Muscle Tribe of Danger and Excellence, 20h - klub Boogaloo Red Solo… više »

Kazalište i kino - raspored predstava za 25. listopada

objavljeno prije 23 sata i 29 minuta

Kazališta i kina  - raspored predstava za danas, 25. listopada Opera Regoč, 12.30h - KD Vatroslava Lisinskog Gloomy Eyes/Soloist/Lovci sakupljači, 16h - VR kino KEK Jedina… više »

AKC ATTACK

Program Attacka za ovaj vikend

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

SAD STORIES: KYHL & DROWN ČET, 24.10. I 20:00 - 00:00 I 6 EUR Tužne priče ne spavaju bez obzira na mrak koji nas sve brže lovi. Domaće snage su na reginalnoj turneji, a sjeverniji… više »

OSVRT

Žunjićev impresionistički pristup apstrakciji na velikim formatima

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar nemjerljive energije i radoznalosti, autor impresivnog opusa ulja i akrila na velikim formatima platna Mladen Žunjić i dalje nastavlja svoju… više »

NAJAVE

Velika Linkin Park fešta u subotu u Boogaloou

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

U subotu, 26. listopada fanovi Linkin Parka u Zagrebu ponovno dolaze na svoje. I to jubilarni 15. put! Nakon fantastičnog nastupa u travnju, Mađari iz tribute benda Piknik Park vraćaju se u… više »

SJAJNO JE BILO

Q'Art na Trešnjevci

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

U nedjelju, 20. listopada, Trešnjevka je postala središte kulturnih događanja u Zagrebu zahvaljujući festivalu Q'Art U TVOM KVARTU, koji je nadmašio sva očekivanja i… više »

NAJAVE

Ponor, Nidare i No sun rises u klub Attack, 22.10.

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Kada sagledamo činjenicu da je Crnilo nastalo kao striktno black metal priča u kojoj se spajaju novi utjecaji i politika naspram starih i ofucalih praksi, onda baš ovaj paket bendova… više »

OSVRT

Ulja i lak na platnu u novom ciklusu Petera Weisza

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Zanimljivu i poticajnu produkciju ulja i laka na platnima različitih formata, od srednjih do manjih, realizirao je ugledni umjetnik, slikar Peter Weisz, nakon stanovite stvaralačke stanke u… više »

NAJAVE

Depeche Mode tribute by Gift danas u Tvornici

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Novosadski bend GIFT svirat će Depeche Mode tribute ove jeseni u Tvornici kulture. Ekstravagantni bend zanosne energije izvest će najveće hitove Depeche Modea u nedjelju, 20. listopada 2024.… više »

NAJAVE

Međunarodni dan animacije 26. listopada

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

U organizaciji ASIFA Hrvatske, ogranka međunarodnog društva animiranog filma, u subotu, 26. listopada u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, obilježit će se Međunarodni dan… više »

OSVRT

Noviciklus ulja na platnu Anite Kunić

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Slikarica Anita Kunić suvremena je likovna umjetnica, autorica je zanimljivog i na svoj specifičan način osebujnog opusa u kojem se ističe izrazita suptilnost kolora i fragilnost motiva. Pred… više »

OSVRT

Portreti i autoportret Julije Kršlović

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Suvremena hrvatska likovna umjetnica, studentica završne godine na zagrebačkoj ALU, Julia Kršlović, nedavno je u impresivnom ciklusu nekoliko portreta članova svoje obitelji i… više »

skrolaj na vrh