Komentari
MUKE

Valjda treba pasti tri metra snijega da škole ne rade

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Tko je ovdje lud, pomislio bi čovjek kad čita priopćenja o tisućama volontera koji čiste gradske ulice i gleda Bandića koji, kao Janica nekad, nakon šake ketonala baca lopate snijega… više »

DRUŽE MILAN, LJUBIČICE ...

Udarnik Milan i zimski Sirotanovići

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Zagreb još uvijek škripi i stenje pod snijegom i ledom, škole su okovane hrpama smrznute bljuzge koju su vrlo taktično pred njih istresle ralice Zimske službe, no… više »

OTVORENO PISMO

Poštovani g. Ministre, jeste li sasvim poludjeli?

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Prošle školske godine krenule su glasine o reformi načina upisa u srednje škole. Već su se tada čula neka mišljenja da će se ukinuti dodatna dva boda koji za upis… više »

BLOGER KRULE

Bauštelci u automobilu - da ili ne?

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Mi bauštelci jedni druge nanjušimo ka što onaj pas tartufar nanjuši tartuf...ka što Sanader nanjuši proviziju za dobro namješten posao...ka… više »

BLOGER KRULE

Korupcija u Hrvatskoj - mali, prodaj meteor

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Eto...1.1. je...toliki je koeficijent inteligencije u cijeloj državi...točno kakav je datum - 1,1. Imaš nešto normalnog naroda koji diže taj prosjek na 1,1 tek toliko da nije… više »

ONE ... VISION?

Barroso i Bilderberzi marširaju prema cilju

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Jose Manuel Barroso, predsjednik Europske komisije i sama komisija danas su izašli sa dvije inicijative koje se nepogrešivo mogu prepoznati kao ključni ciljevi zloglasnih… više »

NIJE LI VEĆ DOSTA?

Bandić protjerao Rujanfest, pa organizira Bundekfest gradskim novcem

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Rujanfest se oglasio na sve strane, najavio glazbene goste, pripremio cijelu priču za Bundek, no gradonačelnik ima druge planove, sažetak je priče koja zabavlja medije. Priopćenje… više »

STIDITE SE, PREDSJEDNIČE!!

Otvoreno pismo Vedrane Rudan predsjedniku Ivi Josipoviću

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Ivo Josipović ponovno žari i pali medijima svojom privatnom svađom, kako mu je postao običaj tijekom predsjednikovanja. No, za razliku od šutljive većine, Vedrana Rudan imala je… više »

VLADALEAKS

Hoćemo li se napokon riješiti Čačića?

objavljeno prije 12 godina

Mirela Holy poslala je jedan krivi mail, koji ju je stajao ministarskog mjesta, kako je odlučio predsjednik Vlade Zoran Milanović u domaćoj inačici sastanka Bilderberg grupe u užem sastavu… više »

INICIJATIVA

Jelenu i Viktoriju Mikšu proglasiti ambasadoricama dobre volje HTZ-a

objavljeno prije 12 godina

Jelena i Viktorija Mikša sigurno nisu ni sanjale da će postati planetarno popularne kad su krenule navijati za Hrvatsku protiv Irske u Poznanj. No, posjeta Poljskoj i Europskom… više »

GOAP

Josipović zove investitore putem Facebooka

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Predsjednik Ivo Josipović zna biti proaktivan kada hoće, a i ovoga puta nije potpuno promašio metu. Poznata moćna gomilica Geeks on a Plane kreće na turneju po Istočnoj Europi, tražeći… više »

DRŽAVNA MATURA

Ja znam koje je boje Juditin prsten!

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Državna matura svake godine sve više liči na kineske završne ispite, sve mi se čini. Pred petnaestak dana čitali smo o klincima koje spajaju na infuzije pod normalno, koji… više »

FREE TIBET!!

Tko je ukinuo Ustav i slobodu govora?

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Priča je jednostavna i ne treba previše mudrovati ni razvlačiti ... Čovjek je došao na Markov trg, rekao dvije riječi i završio u pritvoru na 24 sata, a nakon toga ide… više »

ZBLJUV

Zašto se Karamarko razišao s Mesićem?

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Kao što piše u nadnaslovu, zbljuv ... Tomica Karamarko odlučio je komunicirati sa svijetom putem video priopćenja na svojim stranicama napravljenim u svrhu osvajanja fotelje… više »

ONA NE ŠUTI!

Vedrana Rudan kod Bilića rekla sve što ga ide i što nas ide

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Kad je prije nešto više od godinu dana ugostio u svojoj emisiji, koja se tada zvala Lica nacije, gradonačelnika Kaštela Joška Berketa, morao sam priznati da sam… više »

skrolaj na vrh