Kazalište
LIBERTAS

Svečano otvorene 65. Dubrovačke ljetne igre

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

Otvorene su 65. Dubrovačke ljetne igre ceremonijom pred crkvom sv. Vlaha, a ovogodišnju ceremoniju, kao i lanjsku, režirao je Krešimir Dolenčić, koreografiju je osmislila Larisa… više »

KEREMPUH

Brešanov Hamlet najbolja predstava Dana satire

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

Najbolja predstava u cjelini 38. Dana satire Fadila Hadžića je Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja Ive Brešana u režiji Vinka Brešana i izvedbi dramskog… više »

MEĐUIGRE 0-24

Zijah Sokolović zatvara INteatar 2014

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

U sklopu kulturne platforme INmusic festivala na jarunskom Otoku mladosti postavljene su daske koje život znače. U malenom kazalištu s velikim predstavama i još većim glumcima,… više »

NOVA LOKACIJA

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja predstavlja speleologa

objavljeno prije 10 godina

Nakon više od godinu dana provedenih u Kulturno informativnom centru u Preradovićevoj ulici, Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem, 24. svibnja seli na novu… više »

PREDSTAVE

Premijera dječje predstave Dinosauri u Vidri

objavljeno prije 10 godina

Premijera dječje predstave Dinosauri, autorice i redateljice Petre Radin, u produkciji i izvedbi kazališta slijepih i slabovidnih Novi život, održat će se 17. svibnja u… više »

KEREMPUH

Stižu 38. Dani satire Fadila Hadžića

objavljeno prije 10 godina

Dani satire Fadila Hadžića, jedan od najvećih domaćih i regionalnih festivala specijaliziranog teatra ove godine u Satiričkom kazalištu ˝Kerempuh˝ započinju 3. lipnja.… više »

DREAM OF LIFE

Patti Smith u izvedbi Senke Bulić na daskama INteatra

objavljeno prije 10 godina

INmusic festival ove godine nastavlja s predstavljanjem sjajnih glumaca i njihovih fantastičnih izvedbi. Nakon najave Stilskih vježbi Pere Kvrgića i Lele Margitić, na pozornicu INteatra… više »

SJAJNO!

Bobo Jelčić nakon 16 godina ponovno režira u Teatru &TD

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Višestruko nagrađivani kazališni i filmski redatelj, Bobo Jelčić, najpoznatiji po svojim suradnjama s Natašom Rajković te filmskom hitu Obrana i zaštita, nakon 16… više »

HUMANO

Predstava Harem za pomoć bolesnoj kolegici Vesni Ravenšćak

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Kolegica Vesna Ravenščak oboljela je od leukemije. Kako bi joj pokazali da smo uz nju, a i pomogli da prebrodi ovu tešku bolest, želimo okupiti sve koji joj žele i na ovaj način… više »

PREMIJERA

Premijera predstave "&" sutra u Teatru&TD!

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Nakon rezidencijalnog boravka u Teatru &TD i istraživanja potencijala i prirode zajedničkog djelovanja u formi dueta, R. Milevoj & T. Feller ispisuju vlastite odgovore na… više »

PREDSTAVA

Ludilo komedija "Food Eliminator" na velikoj turneji

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Od kada je legendarni glumac Milan Pavlović (Dino Mehmeda Mujkić) nestao iz popularne TV serije „Lud, zbunjen, normalan" nekoliko tisuća njegovih fanova skupilo se na internetskim… više »

NAJAVE

Što je muškarac bez trikova Luke Vidovića u Bulldog Pubu

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije, magic showa i političke satire omogućit će vam jedinstveni kulturno-medicinski tretman zbog kojeg ćete u nešto više od sat… više »

1972. - 2014.

Umrla Maja Petrin

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Maja Petrin, kazališna i televizijska glumica iznenada je preminula je u utorak u Zagrebu, javio je portal teatar.hr. Maja Petrin rođena je 3. srpnja 1972. u Zagrebu.… više »

PREMIJERA

Živio Harms! Čuda postoje! u Kerempuhu

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Punih četrnaest godina nakon režije predstave „Bure Baruta" D. Dukovskog, poznati makedonski redatelj Aleksandar Popovski ponovno režira u Satiričkom kazalištu… više »

ODLIČNO

Priča o zvuku u Maloj Sceni 13. veljače

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Mala scena jedino je hrvatsko kazalište koje već cijelo desetljeće producira predstave za najmlađu publiku, onu u dobi od 1.5 do 5 godina. U tom su ciklusu dosad nastale predstave… više »

skrolaj na vrh