Kazalište
NAJAVE

Tvornica lutaka otvara novu sezonu

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Vesela družina kazališta Tvornice lutaka od ove subote opet zabavlja zagrebačku djecu i njihove roditelje. Subotnje matineje u 11 sati na sceni Grič okupljalište su svih… više »

PREDSTAVE

Tko se u Kerempuhu smije, najslađe se smije

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

U utorak (22.9.) i u nedjelju (27.9.) u 20 h pogledajte hit predstavu „SPEKTAKLUK" u izvedbi i režiji najpoznatijeg hrvatskog glumačkog dvojca Tarika Filipovića i Renea Bitorajca.… više »

66. DLJI

Otvorene 66. Dubrovačke ljetne igre

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Dubrovnik je ponovno u znaku Ljetnih igara nakon svečanog otvaranja, a ceremonija otvaranja ove godine razlikovala se uvelike u odnosu na prijašnje godine. Tako režiju potpisuje Ivan… više »

INMUSIC 2015

Tri vrhunske predstave na repertoaru INteatra

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

I ove godine INmusic festival, uz glazbene izvođače, posjetiteljima pruža brojne druge sadržaje među kojima je i već dobro poznati INteatar - maleno festivalsko kazalište s velikim… više »

KUM

Kazalište u Močvari - Jean Genet: Sluškinje

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Dramska skupina "Erkave" i Udruga studenata povijesti povijesti Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu "Ivan Lučić Lucius" predstavljaju "Sluškinje" (Jean Genet) u srijedu, 10.… više »

RADIONICA

Montažstroj poziva na radionicu Nedovršeni

objavljeno prije 9 godina

Montažstroj vas poziva na sudjelovanje u radionici u sklopu projekta »Nedovršeni«. Ako vas zanimaju problemi zdravstvenog sustava, urbanizma i borbe za javna dobra,… više »

1948. - 2015.

Umro je Zvonimir Zoričić

objavljeno prije 9 godina

Zvonimir Zoričić, prvak Drame HNK i poznati kazališni, televizijski i filmski glumac umro je noćas u 67. godini života, priopćila je njegova matična kazališna kuća. … više »

PREDSTAVE

Dim, decibeli i revolucija na repertoaru ZKM-a

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Zagrebačka publika ponovno ima priliku pogledati predstavu A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? umjetničkog kolektiva Montažstroj. Ova predstava koja ujedinjuje elektronsku glazbu i frenetični ples,… više »

PREDSTAVE

Što sve (ne)radimo kad ostanemo Sami u kući

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Tako nekako bi mogli najjednostavnije opisati situaciju kada djeca ostanu sama kod kuće. Dječja mašta sve može, i nema joj kraja. O tome u svojoj najnovijoj predstavi "Sami u… više »

PREDSTAVE

HaHa2O ove subote u Tvornici lutaka

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Tvornica lutaka opet uveseljava mlade sjajnom predstavom HaHa20 koja je na rasporedu ove subote, 28. ožujka u 11 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna. Tvornica lutaka je bivše kino Grič,… više »

PREDSTAVE

Sami u kući ove subote u Griču

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Najnovija predstava Tvornice lutaka "Sami u kući", autora i redatelja Staše Zurovca na rasporedu je 21. ožujka na Sceni Grič ( Jurišićeva 6) u 11 sati.… više »

PREMIJERA

Made in Hrvatska u kazalištu Kerempuh

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Made in Hrvatska, novi autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić doživjet će svoju praizvedbu 21. ožujka u 20 sati, što je ujedno prva praizvedba Satiričkog kazališta… više »

PREDSTAVE

Revolucija & Stoka ponovno u ZKM-u

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Predstava A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? umjetničkog kolektiva Montažstroj vraća se na pozornicu Zagrebačkog kazališta mladih. Nakon premijernih izvedbi u siječnju, za koje su ulaznice… više »

PREMIJERA

COPI - Teškoće s izražavanjem u Teatru &TD

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Hrvatska praizvedba drame Teškoće s izražavanjem kontroverznog argentinskog autora Raula Damontea Batane - Copija, održat će se 09. veljače u Teatru &TD s početkom u 20 sati.… više »

NAJAVE

Uskoro premijera predstave „Emil i detektivi“ u ZEKAEMu

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Premijera predstave „Emil i detektivi" nastala po romanu Ericha Kästnera, u adaptaciji, režiji,scenografiji i oblikovanju videa Milana Trenca, bit će u u subotu, 7. veljače na… više »

skrolaj na vrh