Kazalište
NAJAVE

Počinju VI. Bobijevi dani smijeha

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Festival komedije VI. Bobijevi dani smijeha, na kojemu će biti praizvedena predstava "Frizeraj" Damira Horvata u režiji Maje Katić i u koprodukciji Udruge Canta i Glumačke družine Histriona,… više »

NAJAVE

VI. Bobijevi dani smijeha u Histrionskom domu

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

U listopadu se održavaju VI. BOBIJEVI DANI SMIJEHA - Festival komedija, posvećen velikom glumcu i histrionu Josipu Bobiju Marottiju. Na festivalu će, kao i svake godine, sudjelovati… više »

DOĐITE

Dan otvorenih vrata StudiaChekhov 30. rujna

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Dan otvorenih vrata StudiaChekhov koji će se održati ove subote, 30. rujna 2017. godine u Gajevoj 10. Program započinje u 09:00 sati i trajat će sve do 18:00 sati. Na najavljenom Danu… više »

NAJAVE

Za 7 dana počinje 7. Ganz novi festival!

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

U duhu Schillerove rečenice iz O estetskom odgoju čovjeka u nizu pisama 7. međunarodni festival razvojnog kazališta Ganz novi festival skače kroz vrijeme i sažima se u dva… više »

DOĐITE

Šesti Festival Miroslava Krleže od 1. do 7. srpnja

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Šesti Festival Miroslav Krleža održat će se od 1. do 7. srpnja na Krležinu Gvozdu, a program najavljen kao putovanje kroz vrijeme i prostor posvećeno impresivnom djelu velikog… više »

DOĐITE

Ljetne noći Teatra EXIT u MUO od 28. lipnja do 2. kolovoza

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Na osmim Ljetnim noćima Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt od 28. lipnja do 2. kolovoza bit će izvedene 22 predstave. Prva je na rasporedu monodrama 'Ja, tata!' u izvedbi Rakana… više »

KAZALIŠTE

Dodjelom nagrada završili su "41. Dani satire Fadila Hadžića"

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Svečanom dodjelom nagrada u Satiričkom kazalištu Kerempuh završili su "41. Dani satire Fadila Hadžića". Nakon proglašenja pobjednika, publika je uživala u predstavi… više »

DOĐITE

KUM - Kazalište u Močvari predstavlja "Galeba" A. P. Čehova

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Za ovu večer KUM-a odabrali smo klasični komad ''Galeba'', A. P. Čehova i bez puno mijenjanja i skraćivanja teksta poigrali smo se s tim legendarnim i zahtjevnim dramskim tekstom. I dalje je… više »

JAVITE SE

Otvoreni poziv Subscene za kazalište u 2018.godini

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride posvećena je njegovanju originalnog izvedbenog smisla u performansu, plesu, cirkusu i teatru. Putem SubScene povezujemo… više »

BILO JE DOBRO!

Ljubav & Ekonomija u Kinu Tuškanac

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Umjetnički kolektiv Montažstroj je u Kinu Tuškanac 11. lipnja 2017. predstavio multimedijalni događaj LJUBAV & EKONOMIJA. Time je Montažstroj prvi put predstavio širi… više »

41. DANI SATIRE

Petnaest predstava na 41. Danima satire Fadila Hadžića

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Satiričko kazalište Kerempuh bit će od 2. do 21. lipnja domaćin 41. izdanja najvećeg domaćeg i regionalnog festivala specijaliziranog teatra "Dani satire Fadila Hadžića", na kojima će… više »

KEREMPUH

41. Dani satire Fadila Hadžića

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Najveći domaći i regionalni festival specijaliziranog teatra ˝Dani satire Fadila Hadžića˝ pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista, ove godine u Satiričkom kazalištu… više »

PREDSTAVE

LAB&TD/ premijera - Aleksandar Švabić: Jedan mrtav čovjek

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

LAB &TD predstavlja premijernu izvedbu predstave Jedan mrtav čovjek autora i redatelja Aleksandra Švabića koja će se održati će u utorak, 16. svibnja… više »

INMUSIC 2017

INmusicov INteatar i ove godine ugostit će tri izvrsne kazališne predstave!

objavljeno prije 7 godina

U sklopu ovogodišnjeg INmusicovog kazališnog repertoara, na daskama koje život znače gostovati će veliki hit Romana Šuškovića-Stipanovića, prema tekstu Paula… više »

MONTAŽSTROJ

O ilegalnom pobačaju i ljubavi

objavljeno prije 7 godina

Berlin. 1929. godina. Radnička četvrt Wedding. Na snazi je zakonska zabrana pobačaja. Prodavač novina Kuckuck (Ante Perković) u svom kiosku skriva Paula (Adrian Pezdirc) i Maxa (Dado Ćosić) -… više »

skrolaj na vrh