Hi-tech
85. ROĐENDAN

Bang&Olufsen u Zagrebu otvara 'Kuću budućnosti'

objavljeno prije 11 godina

Danska kompanija Bang&Olufsen, proizvođač sofisticiranih kućnih uređaja, audio, video i multimedijske opreme, u povodu obilježavanja 85. godina postojanja večeras u Zagrebu u suradnji sa… više »

SAZNAJEMO

Galaxy Tab u ponudi Tele2

objavljeno prije 11 godina

Samsung P1000 Galaxy Tab, jedan od prvih tablet PC-a na operativnom sustavu Android od danas je dostupan u svim Tele2 centrima po cijeni već od 1595 kuna što predstavlja najjeftiniju… više »

HCL PORTAL

Recenzija dosad najgore Harry Potter igre

objavljeno prije 11 godina

"Ma nemamo što okolišati - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 najgora je igra u napaćenom serijalu o mladom čarobnjaku", piše HCL Gaming portal koji je detaljno… više »

SAZNAJEMO

Mobilni uređaji neograničenih mogućnosti

objavljeno prije 11 godina

LG Electronis (LG), globalni predvodnik u mobilnim komunikacijama, u sklopu svoje suradnje s Googleom neprestano radi i na razvoju operativnog sustava Android. Tako je ova platforma s… više »

RECENZIJA

Galaxy Tab - baš sve što vam treba

objavljeno prije 11 godina

Galaxy Tab, Samsungovo čedo koje se želi upustiti u bitku za sve veće tržište koje je tako snažno otvorio iPad, opravdao je sve najave i na testu se pokazao kao izdržljiv i pouzdan… više »

KROZ ZRAK BEZ KRILA

Leteće zmije omogućit će nov i efikasniji način letenja

objavljeno prije 11 godina

Zmija visi na grani 15 metara iznad zemlje, držeći se samo repom. Odjednom, životinja se podiže i lansira na obližnje drvo. Kod drugih reptila, ovakav bi potez bio suicidalan, međutim ne i… više »

FarmVille srušen s trona najpopularnijih aplikacija na Facebooku

objavljeno prije 11 godina

Popularna igrica „FarmVille" preko godinu dana držala je prvo mjesto među najpopularnijim aplikacijama na Facebooku, ali sad je toj dominaciji došao kraj. Možemo slobodno reći -… više »

NAPREDNA TEHNIKA

Novi test otkriva kriminalce iz gotovo ničega

objavljeno prije 11 godina

Koristeći postojeće DNK tehnike, istraživači su otkrili da mogu pronaći dob osobe uz mogućnost pogreške od 9 godina. Stručnjaci tvrde kako novi test, koji koristi tragove krvi stare i… više »

RUPAAA

Google ispravio sigurnosni propust

objavljeno prije 11 godina

Mladi Armenac otvorio je stranicu koja je krala Gmail adrese posjetitelja ukoliko ste je posjetili dok ste bili ulogirani u svoj račun. Na blogu http://guntada.blogspot.com posjetitelji su… više »

MANIPULACIJA SVJETLOM

Svemirska kabanica - novi koncept koji će omogućiti nevidljivost

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

F​izičari tvrde da je moguće manipulirati prostorom i vremenom kako bi se događaji sakrili od pogleda. To znači da bi osoba mogla izgledati kao da skače s jedne lokacije na drugu, dok bi… više »

SRCE

Obilježava se 18. godina interneta u Hrvatskoj

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Prije osamnaest godina, odnosno 17. studenoga 1992., u Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu službeno je puštena u rad hrvatska akademska i istraživačka računalno-komunikacijska… više »

CYBER-RATOVANJE

Invazija hakerske vojske - ratovanje se seli u virtualne sfere

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Naoružan računalom i specifičnim vještinama pisanja kodova bilo tko može srušiti određenu državu na koljena. Neprijatelj čak ne mora prekinuti distribuciju električnom… više »

5 NAMJENA

Što sa starim računalom?

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Nedavno smo pisali o tome kako se tehnologija proizvodi da bi završila u smeću, a osim tereta za okoliš i varanja potrošača koncept "planiranog zastarijevanja"… više »

REVOLUCIJA?

Hoće li Facebookov Social Inbox pojesti e-mail?

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Prema svim analizama, Facebook je trebao predstaviti Project Titan, svoj webmail koji je trebao biti izravni konkurent Gmailu, Yahoo Mailu, Hotmailu i ostalim velikim servisima. No, kako je… više »

PERO@FACEBOOK.COM?

Titan - Facebookov ubojica Gmaila?

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Blogovi najavljuju da bi nova Facebookova usluga mogla biti elektronička pošta. Dizajnirali su pozivnicu za medije u obliku stare poštanske kuverte, i to je potaklo… više »

skrolaj na vrh