« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Mojmobitel.hr - specijalizirani oglasnik za mobitele

Osim samog oglašavanja na stranici www.mojmobitel.hr moći će se slati i besplatne poruke, a u planu je i nadogradnja oglasnika kako bi sadržavao aukcije

Specijalizirani oglasnik za mobitele
Specijalizirani oglasnik za mobitele (mojmobitel.hr)
Više o

mobiteli

,

oglasnik

,

mojmobitel.hr

Mladi komercijalist Ivan Kušurin u utorak je pokrenuo specijalizirani oglasnik na kojem će se moći oglašavati samo mobiteli i oprema za njih. To će omogućiti svima koji žele prodati ili kupiti mobilne uređaje jednostavniji pristup oglasima i neće se morati pretraživati mnoštvo stranica samo da bi se došlo do željenog oglasa.

Osim samog oglašavanja na stranici www.mojmobitel.hr moći će se slati i besplatne poruke, a u planu je i nadogradnja oglasnika kako bi sadržavao aukcije mobitela, forume i osobne prodaje za korisnike usluga.

"Od ideje do realizacije specijaliziranog oglasnika prošlo je godinu dana. Sve je počelo mojim zanimanjem za aktualne oglasnike na našem tržištu i njihovim funkcioniranjem jer sam jednom prilikom i sam trebao njihovu uslugu. Boljim proučavanjem kategorija koje se nude, zaključio sam da malo tko od njih stavlja naglasak na mobitele. Podatak koji je objavio Google, da su od šest najtraženijih pojmova tri modeli mobitela, presudio je da krenem u tom smjeru" - izjavio je 24 godišnjak iz mjesta Staševica pokraj Ploča.

U pripremi izrade specijaliziranog oglasnika za mobitele Ivan se često konzultirao sa sestrom koja mu je pomogla dizajnirati stranicu, a za programski dio angažiorao je stručnjake kako bi se korisnici bez problema snalazili na stranici.

"Razgovarajući sa sestrom o specijaliziranom oglasniku shvatio sam da imamo slične ideje kad je riječ o dizajnu pa smo zajednički dizajnirali stranice. Softver je napravila ekipa iz It-b Internet usluge iz Donje Stubice te im ovim putem zahvaljujem na odličnom poslu" - rekao je Ivan Kušurin.

Dodao je kako oglasnik funkcionira tako da se korisnik prijavi pod korisničkim imenom i šifrom. Korisnik se ne može registrirati ako podaci nisu točni, funkcioniranje oglasnika time postaje pouzdano. Usto, mladi je komercijalist ustvrdio da će se većina oglasa predavati besplatno. Predavanje oglasa za mobitele, punjače, slušalice,dijelove za mobitele, sim kartice, maske i memorijske kartice bit će besplatno.

17.03.2014. 08:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Lool
    06.06.2014. 22:54
    Odlična stranica!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh