« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
KONFERENCIJA

Još tri dana i cilj je dostižan

Dan otvorenih integracija, godišnja konferencija tvrtke KING ICT, održava se 20. ožujka 2014. u hotelu Antunović u Zagrebu s početkom u 10 sati

Dan otvorenih integracija
Dan otvorenih integracija (King ICT)
Više o

hotel Antunović

,

King ICT

,

Dan otvorenih integracija

Još samo tri dana dijele nas od konferencije koja svake godine okupi više od 300 sudionika iz informatičke i drugih industrija te državne i javne uprave u razmjeni informacija, sučeljavanju mišljenja i porukama koje ciljaju aktualan trenutak u poslovanju i razvoju.

Tako će biti i ove godine- pozivamo Vas da svakako popratite Dan otvorenih integracija 2014.

ICT industrija jedan je od četiri oslonca Nacionalne industrijske strategije.

Pod motom"CILJ JE DOSTIŽAN" konferenciju posvećujemo pitanju - kakva je uloga i doprinos ICT tehnologija u održivom gospodarskom rastu?

  • Ekonomist godine Damir Novotny analizira što se dogodilo u hrvatskoj industriji, kakvi su trendovi u Europi i kakve su stvarne perspektive Nacionalne industrijske strategije

  • Gerard de Graaf , direktor u DG CONNECT govori o Agendi 2020 i digitalnoj Europi

  • Boris Žitnik, direktor OMNIA Consulta analizira najveće izazove ICT industrije

CILJ JE DOSTIŽAN, ALI KAKO?

O tome ćemo govoriti na okruglom stolu i dotaknuti najvažnije teme trenutka u hrvatskom gospodarstvu, upravi i ICT industriji.

Sudionici okruglog stola:

Vedran Mornar, profesor na FER-u, predsjednik Nacionalnoga vijeća za visoko obrazovanje te sudionik značajnih promjena u sustavu obrazovanja kao član Povjerenstva za provedbu državne mature te vladinoga Povjerenstva za provedbu Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira, redoviti član Akademije tehničkih znanosti Hrvatske.

Saša Cvetojević, poduzetnik u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje. Aktivan je član CRANE-a, hrvatske mreže poslovnih anđela te osnivač ZIP-a, prvog startup inkubatora i coworking prostora u Zagrebu. Član je Upravnog odbora Akademije za politički razvoj te dobitnik ovogodišnje nagrade Hrvatske udruge za odnose s javnošću kao "Komunikator godine".

Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska, dugogodišnju je poslovnu karijeru počeo u IBM-u razvijajući marketing i prodaju na zahtjevnim tržištima zemalja Perzijskog zaljeva. 2001. godine vraća se u Hrvatsku kako bi preuzeo mjesto glavnog direktora IBM-a Hrvatska te kasnije voditelja poslovne kontrole za središnju i istočnu Europu. Na čelu je Microsofta u Hrvatskoj od 2010. godine.

- Damir Zec, poslovni direktor IBM Hrvatska, svoje je bogato iskustvo stekao na vodećim pozicijama u IBM-u Hrvatska te na pozicijama top managera i vlasnika u nizu IT kompanija u Hrvatskoj tijekom posljednjih 20 godina.

- Plamenko Barišić, predsjednik Uprave KING ICT-a, karijeru je započeo u kompaniji Ericsson Nikola Tesla, sudjelujući u brojnim značajnim projektima. 2005. godine dolazi u KING ICT, na poziciju direktora prodaje i nabave. Sudjelovao je u nizu domaćih i međunarodnih projekata vezanih uz sistem integracije, a 2009. postaje predsjednik Uprave KING ICT-a.

O čemu će razgovarati za okruglim stolom?

  • Što su prioriteti informatizacije javnog odnosno privatnog sektora, koje su razlike u ciljevima i izvedbi?

  • Ima li javni sektor dovoljno financijskih i kadrovskih mogućnosti? Je li outsourcing dobar i održiv pravac i mogu li se ICT projekti financirati putem javno-privatnog partnerstva?

  • Kakva je kvaliteta ICT tvrtki u Hrvatskoj, što može biti glavni proizvod naše ICT industrije i koja su tržišta naša perspektiva?

  • Kako "proizvesti" više ICT stručnjaka za 900.000 radnih mjesta koliko ih predviđa Digitalna agenda 2020? Može li ICT obrazovanje biti izvozni proizvod?

  • Kakva je budućnost ICT sektora koji je označen kao jedna od četiri strateške industrije i koje bi poticajne mjere donijele najviše koristi?

DOTAKNITE, ISPROBAJTE, DOŽIVITE, OSJETITE ...

U našoj uvijek atraktivnoj DEMO sobi predstavljamo najnovija rješenja iz portfolija KING ICT-a.

  • Rješenje za osobnu evidenciju zdravlja

  • Dokumenti mogu biti u savršenom redu - Document Management Syste

  • Integrirana telekomunikacijska i mrežna rješenja

  • CRM rješenja u službi prodaje

  • Planiranje i praćenje prodaje kroz jedinstven sustav

  • KING Service Lifecycle - efikasna podrška korisnicima

  • Rješenja temeljena na satelitskim tehnologijama

  • Napredni koncepti mrežnog video nadzora i video analitike

Dobrodošli jer to je - Dan otvorenih integracija KING ICT-a.

Sve informacije o konferenciji možete pronaći na www.king-ict.hr/konferencija 

17.03.2014. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh