Glazba
rasprodaja

Glazbeni outlet u Kinu Europa

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Ponedjeljak i utorak, 30. studenog i 1. prosinca, donose u Zagreb glazbeni outlet koji će održati samo u centru grada, u Kinu Europa. Početak je oba dana u 12 sati i traje sve do 21 sat. Ova… više »

Spona predstavlja

Etno koncerti u Močvari i Etnografskom muzeju

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

01. 12. 2009. utorak u 20 sati - Etnografski muzej Lidija BajukDunja KneblStjepan Večković 03. 12. 2009. četvrtak u 21 sat - Močvara AfionKopitoS.o.M. Kao i lani, Odjel etno glazbe… više »

Aquarius Records

Uspješne koncertne promocije Marka Tolje i Detoura

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Marko Tolja sinoć je za odabranu publiku u Hemingway baru odsvirao polusatni repertoar pjesama s novog albuma "Vrijeme briše istinu". Između ostalog otpjevao je "Pjesme putuju", "Sama… više »

Fuzija Titana

Aquarius Records, Dancing Bear i Menart predstavljaju veliki glazbeni outlet!

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Tri najveće diskografske kuće zanemarile su činjenicu da su međusobni konkurenti pa su se za dobrobit svih ljubitelja glazbe povezali i odlučili napraviti veliki dvodnevni "Glazbeni outlet"… više »

Centar za kulturu Trešnjevka

Sretan rođendan, Maestro Fio!

objavljeno prije 15 godina

Ove godine obilježava se 85 godina života cijenjenoga maestra Dinka Fia. Zagrebački glazbeni podij želi se na primjeren način zahvaliti maestru na njegovom dugogodišnjem, neumornom i… više »

klub boogaloo

6. dodjela Fender Mega Muzika nagrade

objavljeno prije 15 godina

Ovogodišnja, tradicionalna, dodjela Fender Mega Muzika nagrada će se održati u srijedu, 25. studenog u 20 sati u zagrebačkom Boogaloo clubu. Fender Mega Muzika održava se po… više »

američke glazbene nagrade

Taylor Swift s pet nagrada nadmašila Jacksona

objavljeno prije 15 godina

Mlađahna country zvijezda Taylor Swift osvojila je pet nagrada na dodjeli američkih glazbenih nagrada u nedjelju navečer, nadmašivši Michaela Jacksona u kategoriji najboljeg… više »

tko zna - zna

Tommy Emmanuel raznježio Zagrepčane

objavljeno prije 15 godina

O velikim umjetnicima uvijek se napiše mnogo knjiga, članaka, osvrta i recenzija pa ipak mi smo mišljenja  da njihova djela najbolje govore o njima. Zato je i ovaj tekst… više »

Menart predstavlja:

St!llness "Globalno zatupljenje" - novi album

objavljeno prije 15 godina

Menart ponosno predstavlja drugi novi album grupe ST!LLNESS pod nazivom "Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje" koji se od danas može naći u trgovinama. Ovim albumom ST!LLNESS, ne… više »

Aquarius records

Marko Tolja - novi cd "Vrijeme briše istinu"

objavljeno prije 15 godina

Nakon debitantskog albuma "Stare dobre stvari" objavljenog 2007. godine, Marko je dobio Porin u kategoriji najboljeg novog izvođača i u vrlo kratkom vremenu svojom kvalitetom, šarmom i… više »

Ekskluzivno

Alicia Keys želi pjevati s Lady Gagom i biti kao Oprah

objavljeno prije 15 godina

Na novom albumu "The Element of Freedom" dosta koristite zvuk 80-ih kojim su se proslavili Madonna, Prince, Michael Jackson,...Ha, ha, često slušam komentare poput "ovo zvučio kao… više »

uz najavu koncerta

Fanovi intervjuirali Tommyja Emmanuela

objavljeno prije 15 godina

U formi nagradne igre, Artim produkcija ponudila je fanovima da predlože pitanja na koja do sada nisu imali priliku čuti odgovore. Od mnoštva zanimljivih pitanja odabrali su… više »

KNAP

Koncert "Ljubavni napitak" u Kulturnom centru Peščenica

objavljeno prije 15 godina

Na koncertu koji se održava u petak 13. 11. u 19. 30h u Kulturnom centru Peščenica, Ivanićgradska 41a, svojim glasom i muzičkim umijećem zadivit će vas: LJERKA VLADOVIĆ - Sopran.… više »

Dom Sportova

Bajaga - dodatni koncert

objavljeno prije 15 godina

Koncert koji se treba održati 20. 11. u Koncertnoj dvorani Dražena Petrovića, rasprodan je. Zbog velikog interesa publike koji i dalje traje unatoč rasprodanim kartama, Bajaga i Instruktori… više »

VIP zagreb jazz festival

Korektan jazz za kraj festivala

objavljeno prije 15 godina

Odlični i nevjerojatno suludi koncert kvarteta Branforda Marsalisa koji će dugo ostati u sretnom sjećanju prisutnih pokazao se kao najbolja večer 5. Vip Zagreb Jazz Festivala, premda će… više »

skrolaj na vrh