Glazba
POZITIVAC

Pozitivni koncert objavio lineup

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Jedanaesto izdanje Pozitivnog koncerta, najvećeg domaćeg dvoranskog koncerta, održat će se u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak 27. i subotu 28. studenog. Prvi dan Pozitivca… više »

FESTIVALI

SuperUho festival na supernovoj lokaciji – tvrđavi Sv. Mihovil!

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Već najavljeno drugo izdanje SuperUho festivala - glazbenog butiquea na kojem će nastupiti bitna imena globalne nezavisne glazbene scene: Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil… više »

NAJAVE

Silente uz Bajagu na prvom Tulumu

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Vlasnici trenutno najprodavanijeg domaćeg albuma, "Neće rijeka zrakom teći", i najmlađi bend koji je uspio napuniti dvije Tvornice kulture zaredom pojačali su već izuzetno jak subotnji… više »

INMUSIC 2015

Uz Ljetno kino na INmusicu ljeto može službeno započeti

objavljeno prije 9 godina

Nastup benda Ljetno kino na INmusic festivalu postaje tradicionalni uvod u ljetne dane te će se i ove godine za dobre vibracije pobrinuti Max Juričić na ukulelama,Vlade Matulić na klarinetu i… više »

1925. - 2015.

Umro je B. B. King

objavljeno prije 9 godina

B. B. King, legendarni blues skladatelj, gitarist i pjevač umro je u četvrtak u svom domu u Las Vegasu od posljedica komplikacija s visokim tlakom i dijabetesom. B.B. King rođen je pod imenom… više »

NAJAVE

Dva odlična benda besplatno u MM centru!

objavljeno prije 9 godina

U subotu, 16. svibnja pozivamo vas na eksperimentalno glazbeno druženje u MM centar s početkom u  21 sat. Slušamo i gledamo Elektroakustički preparirani ansambl i… više »

INMUSIC 2015

INmusic festival žešći za 3 domaća benda!

objavljeno prije 9 godina

Them Moose Rush je progresivni rock trio iz Bjelovara koji kombinira retro i moderno. Kada nisu na pozornici, Nikola Runajvec, Branimir Kuruc i Vedran Marinko Komlen samostalno snimaju i… više »

NAJAVE

Grupa Buđenje 22. svibnja u klubu Sax!

objavljeno prije 9 godina

Posljednji singl ovih pop-rock romantičara „Nije to ljubav" i dalje osvaja radijski eter širom zemlje, a publika u Sax-u uživat će i u ostalim hitovima Buđenja poput „Ne… više »

DOĐITE

Al di Meola svira Beatlese u Lisinskom

objavljeno prije 9 godina

Ostalo je samo još 10 dana do spektakularnog koncerta pripremljenog upravo za Vas - glazbene sladokusce! Al Di Meola, jedan od najprominentnijih gitarističkih virtuoza… više »

BOA

Sve je u redu „Dok glazba traje"!

objavljeno prije 9 godina

„Sve je u redu dok glazba traje" - poručuju članovi kultnog benda Boa predstavljajući novi singl „Dok glazba traje" za kojeg je paralelno snimljen i video spot. Autori glazbe su… više »

CRT

Veliko finale The Converse Rubber Tracks natjecanja

objavljeno prije 9 godina

Pobjednici Converse Rubber Tracks natjecanja su bendovi - Këpurdhat​, Cloud town, June, Vizija, Raskid 13, Sajzerbiterlemon i Violeta. Oni su osvojili regionalnu publiku i stručni… više »

TOF 2015

Tuborg Open Fair kao launch party Outlook festivala

objavljeno prije 9 godina

Novo izdanje glazbene platforme Tuborg Open Fair zakazano je za petak, 22. svibnja u paviljonu 9 Zagrebačkog Velesajma. Premijerno u Zagreb dolazi legendarni tvorac drum'n'bassa Goldie, a… više »

KONCERTI

Rundek Cargo Trio na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

objavljeno prije 9 godina

Nakon četiri i pol godine stanke, svi nestrpljivo iščekuju novo studijsko izdanje Rundek Cargo Trija pod nazivom „MOSTOVI". Novi album najavili… više »

NAJAVE

Slash & Myles Kennedy & The Conspirators na Šalati

objavljeno prije 9 godina

Saul Hudson, poznatiji kao Slash, jedan je od glazbenika koje mirne duše možemo nazvati ikonom rocka, hodajućom institucijom i čovjekom čija gitara je utjecala na generacije i… više »

KONCERTI

University of Notre Dame Concert Band u Lisinskom

objavljeno prije 9 godina

Veličanstveni University of Notre Dame Concert Band iz SAD-a je prepoznatljiv po svojoj kvaliteti, tradiciji i repertoaru poznatih svjetskih hitova koji su zanimljivi kako djeci tako i onim… više »

skrolaj na vrh