« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
SJAJNO!

Fantastičan koncert 2Cellos u Areni Pula

2CELLOS su još jednom pogodili u sridu i svojim predanim radom i trudom omogućili svojim fanovima da još jednom prisustvuju njihovoj maestralnoj izvedbi

2Cellos su zapalili Arenu u Puli
2Cellos su zapalili Arenu u Puli (Arhiva)
Više o

2Cellos

,

Arena Pula

U nedjelju je održan dugoočekivani koncert 2CELLOS u pulskoj Areni koji je više od 10 dana prije datuma koncerta bio rasprodan. U Arenu su se slijevale rijeke posjetitelja svih narodnosti, od Japanaca, Amerikanaca do Slovenaca i tražila se ulaznica više koju je bilo nemoguće dobiti.

2CELLOS su još jednom pogodili u sridu i svojim predanim radom i trudom omogućili svojim fanovima da još jednom prisustvuju njihovoj maestralnoj izvedbi. Kombinacija vrhunske glazbe, Zagrebačke filharmonije po palicom maestra Krešimira Batinića, sjajnih Stjepanovih i Lukinih dosjetki koje su nasmijavale cijelu Arenu i izvrsne produkcije, na nogama je držala preko 8.000 ljudi više od 2 sata.

Iznenađenje prije počekta koncerta je bio mladi glazbenik Frano Živković koji je kao predgrupa nastupao 30 minuta i oduševio sve prisutne.

Koncert je u prvom dijelu bio posvećen novom albumu i filmskoj glazbi, a drugi dio rock i pop skladbama koje su tresle Arenu . I na ovom koncertu 2CELLSO su bili osnaženi sjajnim bubnjarom Dušanom Kranjcom koji je jučer srce ostavio na pozornici i zaslužio ogroman pljesak. A posebno iznenađenje večeri bio je Michael Jackson koji je zaplesao s dečkima na izvedbi Smooth Criminal.

U Areni, gdje su 2CELLOS nastupali prvi puta prije pet godina i vinuli se u zvjezdano nebo, ponovno su srušili vlastite granice i postavili nove standarde za sve koji će ubuduće nastupati u tom veličanstvenom zdanju. 

2CELLOS nastavljaju svoju turneju 'SCORE' u Americi, a svi s nestrpljenjem čekaju njihovo novo ostvarenje kojim će još jednom obogatiti glazbeni svijet. 

04.07.2017. 10:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh