Fun

Kobila sklona čaši protjerana iz birtije

objavljeno prije 16 godina

Kobila Peggy dobila je izgon iz lokala na sjeveru Engleske u koji je svakodnevno navraćala kako bi se počastila čašom piva i krumpirićima s lukom, objavili su u utorak britanski… više »

S balkona pecao ženske gaćice

objavljeno prije 16 godina

Japanska policija uhitila je ljubitelja donjeg ženskog rublja koje je krao "pecajući" ih susjedama s balkona. Akiro Hina (51) uhićen je prošloga tjedna zbog krađe ženskog… više »

nova komunalna usluga

Talijani plaćaju račune za kišu

objavljeno prije 16 godina

Građani Ravenne u sjevernoj Italiji među računima za komunalne usluge moraju platiti i račun za kišu, objavili su u ponedjeljak talijanski mediji. Poduzeće "Ato", koje… više »

kao na filmu

Blizanke koje su se mijenjale na poslovima optužene za prijevaru

objavljeno prije 16 godina

Talijanku koja je radila kao odvjetnica, a povremeno i kao sutkinja, na poslu je zamjenjivala sestra blizanka kako ne bi izgubila honorar za dva istodobna angažmana.… više »

čestitamo...

71-godišnjaku u bolnici dijagnosticirali trudnoću

objavljeno prije 16 godina

Amerikanac John Pippen (71), koji je u gradiću Gold Beachu, u državi Oregonu, završio u bolnici zbog strašnih bolova u trbuhu, na otpusnom je pismu doznao da je u "drugom… više »

Kineska novinska agencija brža od rakete

objavljeno prije 16 godina

Službena novinska agencija Nova Kina bila je u četvrtak puno brža od rakete Dugi marš koja je prenijela kineski svemirski brod Shenzhou VII u svemir, objavivši vijest o… više »

DOMAĆA HRANA

Obračun s preljubnikom

objavljeno prije 16 godina

Neimenovana Australka priznala je da je suprugu u sendviče stavljala smrvljeno staklo kako bi ga kaznila zbog prevare koja je uzrokovala raspad njihova 20-godišnjeg braka, objavili su… više »

LOŠE CILJANJE

Ipak prdnuo u vjetar

objavljeno prije 16 godina

Amerikanac Jose Cruz (34) iz Zapadne Virginije ipak je oslobođen optužbe da je namjerno prdnuo prema policajcu koji ga je zaustavio zbog vožnje s ugašenim svjetlima i priveo u postaju… više »

SVE ZA ZDRAVLJE

Toplina mobitela lijek za bolesno uho

objavljeno prije 16 godina

Njemački vozači prepuni su domišljatih, ali od policajaca i sudaca neshvaćenih isprika za korištenje mobitela tijekom vožnje, objavio je Europski autoklub (ACE). "Nisam… više »

MLADA BOSNA

Izložen pištolj krivac za Prvi svjetski rat

objavljeno prije 16 godina

Pištolj kojim je Gavrilo Princip u Sarajevu 28. lipnja 1914. ubio prestolonasljednika Franju Ferdinanda i odveo svijet u Prvi svjetski rat, bit će od četvrtka po prvi put izložen… više »

Blane izdržao tri dana viseći naglavce

objavljeno prije 16 godina

Američki iluzionist David Blaine u srijedu je navečer uspješno završio svoj novi pothvat - 60 sati živio je poput šišmiša, obješen naglavačke iznad… više »

ZLOČESTI PRASAC

Svinja terorizira svoju vlasnicu

objavljeno prije 16 godina

Nerast ju ne pušta iz njezine spavaće sobe, a noću ju uznemiruje bukom, ispričala je 63-godišnja Carolin Hayes u utorak za australski radio. "To je prekrasan nerast, ali… više »

DOG CSI

Talijani DNK analizom do počinitelja 'psećih bombi' po parkovima

objavljeno prije 16 godina

Pseći izmet nekada je bio samo obična gnjavaža za prolaznike, ali uskoro će postati dokaz protiv njihovih vlasnika. Grad Vericelli, koji ima 45.000 stanovnika i nalazi se pokraj Torina,… više »

IZOLACIJA?

Monasi na brdu Atos uspješni trgovci nekretninama

objavljeno prije 16 godina

Pravoslavni monasi u autonomnoj monaškoj republici na brdu Atosu, smještenom na grčkom poluotoku Chalkidiki posljednjih tjedana ne uživaju u anonimnosti redovničkog života,… više »

Odvjetnik usluge naplaćivao striptizom

objavljeno prije 16 godina

Američki odvjetnik suspendiran je na više od godinu dana jer je svoje usluge striptizeti djelomično naplatio tako da je za njega morala plesati gola. Odvjetnička komora države Illinois… više »

skrolaj na vrh