« Fun
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Kobila sklona čaši protjerana iz birtije

Peggy se zanijela uživajući u krumpirićima i pivu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

konji

Kobila Peggy dobila je izgon iz lokala na sjeveru Engleske u koji je svakodnevno navraćala kako bi se počastila čašom piva i krumpirićima s lukom, objavili su u utorak britanski mediji.

12-godišnja kobila protjerana je iz puba The Alexandra Hotel u Jarrowu na sjeveru Engleske iako nikad nije stvarala nered, a zabrana ulaska donešena je nakon što je pub temeljito obnovljen a u njemu postavljen novi tepih.

Peggy je svaki dan stajala za šankom uz svoga vlasnika i ispijala svoje pivo, a nakon postavljanja novog tepiha stoji pred pubom i kroz prozor gleda kako joj vlasnik pije sam.

"Iako je vjerojatno čistija od mnogih mojih gostiju, morala sam donijeti odluku i izbaciti ju", izjavila je vlasnica gostionice Jackie Gray. Vlasnik kobile, 62-godišnji Peter Dolan, ispričao je novinarima da ga sad svi pitaju gdje je Peggy.

"Ja im ispričam da se oslobodila ovisnosti", rekao je on.

Peggy je prije nekoliko godina prvi put ušla u gostionicu i oduševila se. Jednostavno je slijedila vlasnika i umjesto da pase na livadi častila se pivom u gostionici. "Nitko nije obraćao pozornost na nju, svatko ju je smatrao stalnim gostom", izjavio je Dolan.

Jedan drugi gost, Dennis Podtt, smatra da je kobila bila simpatična ali se sad ipak nada da će nakon njezina progona on dobiti više piva. (hina/metro-portal)

01.10.2008. 10:08:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh