Fun

Škicao susjedu pa pao s balkona

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Muškarac za kojega se vjeruje da je virio u sobu jednoj ženi, pao je s osmoga kata, objavljeno je u nedjeljnim novinama u malezijskoj državi Penangu. Riječ je o 20-godišnjem… više »

pauza

Pljačka propala zbog stanke za ručak

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Nesuđeni pljačkaši banke u Beču u petak su se propisno osramotili pošto su je pokušali orobiti točno u vrijeme kad je zatvorena zbog stanke za ručak. Dvojica naoružanih… više »

ideje lude

Britanski goli turist naganjao japanske policajce

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Potpuno nag muškarac, za kojega se pretpostavlja da je britanski turist, tijekom obilaska japanske Carske palače u utorak se odlučio na originalno razgledanje - najprije se poželio… više »

YAKSEMASH

Kazahstanci se žele osvetiti Englezima zbog Borata

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Kazahstanski nogometaši izuzetno su motivirani za susret sa Englezima ove subote u Londonu u sklopu kvalifikacija za SP 2010. i to zbog Borata, televizijskog i filmskog lika kojeg je… više »

Dekan ljubljanskog fakulteta propisao dubinu dekoltea

objavljeno prije 16 godina

Studentice i studenti fakulteta strojarstva u Ljubljani moraju na obranu diplomskog rada dolaziti u skladu s propisima odijevanja koje je nedavno propisao konzervativni dekan Jože Duhovnik.… više »

Credit crunch

Jedan britanski proizvođač nazvao čokoladicu 'Kreditna kriza'

objavljeno prije 16 godina

Britanski trgovački lanac Selfridge's u nedjelju je pustio u prodaju novu čokoladu pod nazivom Credit crunch, što u engleskoj terminologiji označava međunarodnu financijsku krizu koja… više »

Pasti s bicikla sa 108 godina

objavljeno prije 16 godina

Austrijske vlasti objavile su da je vremešna biciklistkinja kojoj je 108 godina prošla tek s manjim ogrebotinama pošto je na nju naletio automobil u prometnoj ulici u… više »

ADRENALIN

Skok na Mount Everest

objavljeno prije 16 godina

Troje padobranaca ostvarilo je u nedjelju novi rekord u skoku slobodnim padom iznad Mount Everesta, najvišeg vrha na svijetu visokog 8.848 metara. "Bilo je čudesno,… više »

GORKA OSVETA

Francuskinja na internetu objavila gole fotografije suparnice

objavljeno prije 16 godina

Sud u Parizu osudio je na pet mjeseci zatvora 25-godišnju Francuskinju jer je na internetu objavila kompromitantne fotografije bivše žene svog partnera, objavio je list Le… više »

vic dana

Nakon brodoloma...

objavljeno prije 16 godina

Nakon brodoloma, Bogu iza nogu, na divnim otocima našla se vesela družba:Dva Talijana i Talijanka Dva Francuza i Francuskinja Dva Nijemca i Njemica Dva Grka i Grkinja Dva Engleza i… više »

YAKSEMASH

Vozio pod utjecajem fermentirnog kobiljeg mlijeka

objavljeno prije 16 godina

Kazahstanac koji je optužen da je vozio pod utjecajem alkohola priznao je da je popio dva-tri pića, ali je sud odbacio optužbu jer je pio samo fermentirano kobilje mlijeko, a ne pivo ili… više »

U Italiji lopovi iz trgovina najviše kradu parmezan

objavljeno prije 16 godina

U razdoblju od 2006. do 2007. jedan od deset parmezanskih proizvoda nestajao je s polica, a da nije plaćen, objavila je u četvrtak grupa talijanskih proizvođača poljoprivrednih proizvoda CIA.… više »

HALO POLICIJA

Kada te pozovu zbog mačke ne računaš na pumu

objavljeno prije 16 godina

Policajac u američkom mjestu Casperu nije ni sanjao da će se naći u životnoj opasnosti kada su ga pozvali da otjera "zalutalu macu". Računajući da će lako i brzo obaviti zadaću,… više »

Tko treba bubreg?

objavljeno prije 16 godina

Australac Juan Mann, koji je počeo akciju "besplatnog zagrljaja", odnosno kud god bi išao grlio je svakoga tko bi to htio, sada namjerava besplatno ponuditi bubreg.… više »

tradicija izumire

Britanski suci više neće nositi smiješne vlasulje

objavljeno prije 16 godina

Stoljećima stara tradicija britanskih odvjetnika i sudaca da tijekom sudskih procesa nose vlasulje izrađene od bijele konjske dlake za neke među njima završava u srijedu, kad na snagu… više »

skrolaj na vrh