Film
BRAVO

Motovun je festival bez jednokratne plastike

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Jednostavna računica prošlogodišnjeg izdanja Motovuna dovela je do frapantnog podatka: plastičnim čašama koje su potrošene svaki dan bi se mogao izgraditi toranj… više »

POČINJE!

Otvara se 66. Pulski filmski festival

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Sve je spremno za ovogodišnje 66. izdanje Pulskog filmskog festivala i za večerašnje otvaranje kojem će nazočiti hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, pod čijim se… više »

DOĐITE

Mačke i maneštra u Art Parku u nedjelju kao predigra Motovun Film Festivalu

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Vrlo intenzivna ovogodišnja motovunizacija došla je do završne faze. Posljednje zagrijavanje za Motovun Film Festival održat će se u zagrebačkom Art Parku… više »

NAJAVE

ZFF s odabranim filmovima gostuje na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Islandskim filmskim hitom "Halla ide u rat" u utorak, 16. srpnja Zagreb Film Festival počinje svoje gostovanje na Ljetnoj pozornici Tuškanac, s odabranim filmovima iz svoje… više »

RESTART

Doksi na godišnjem – vikend besplatnog gledanja filmova

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Ovaj vikend dokumentarci odlaze na godišnji odmor i ostavljaju vrata Restartove online videoteke širom otvorena. Tijekom subote i nedjelje, 13. i 14. srpnja, više od… više »

NAJAVE

Ljeto u Mreži uz vrhunske animirane filmove

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

U najfjakastijem i najvrelijem dijelu ljeta, od 15. srpnja do 15. kolovoza, u sklopu Ljeta u Mreži gledamo vrhunske europske animirane filmove, ali i jedan Disneyjev klasik žanra. Tako na… više »

FESTIVALI

FZFF na dvije lokacije nudi sjajan program

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Ljetna pozornica Tuškanac postala je premala za sve ljubitelje žanrovskog filma! Zbog toga zagrebačka publika do kraja Fantastic Zagreb Film Festivala može uživati i u filmovima u Kinu… više »

22. MFF

Motovun film festival spaja ozbiljne i opuštenije teme

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Iznimni, svježi, potresni, duhoviti - ali uvijek pod motom slavlja slobode i različitosti, riječ je o filmovima koji će biti prikazani na 22. Motovun film festivalu. Dvadeset dugometražnih i… više »

NAJAVE

Fantastic Zagreb i u kinu Tuškanac

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Ljubitelji žanrovskog filma i zagrebačka publika u velikom su broju pohodila prva četiri dana 9. izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala uživajući u kultnim klasicima Dina pješčani… više »

More filmova u srpnju na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Fantastic Zagreb Film Festival i Revija europskog filma te izbor filmova sa Zagreb Film Festivala i Festivala mediteranskog filma Split u srpnju stižu na Ljetnu pozornicu… više »

FESTIVALI

Sjajno otvaranje 9. Fantastic Zagreb Film Festivala

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Šumoviti zagrebački Tuškanac postao je najpopularnije mjesto u vrućem gradu i to zahvaljujući Fantastic Zagreb Film Festivalu koji je još jednom okupio brojne ljubitelje… više »

TFF

Zombiji, moljci, sovjetski psi i 'prašćina' u filmskoj konkurenciji 17. Tabora

objavljeno prije 8 mjeseci

Za Grand prix festivala, najbolji domaći film kao i posebna priznanja žirija ove će se godine natjecati četrdesetak filmova u međunarodnoj i domaćoj konkurenciji. Među doista izvrsnim… više »

FESTIVALI

Uzbudljivim avanturističkim filmom Arktik počinje 9. izdanje Fantastic Zagreb film festivala

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Svjetski žanrovski hitovi i kultni klasici spremni su za premijeru na velikom platnu spektakularne Ljetne pozornice Tuškanac na ovogodišnjem 9. Fantastic Zagreb Film Festivalu!… više »

PRIJAVITE SE!

Distribute this! - sjajna radionica Filmaktiva

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Jeste li ikad koristili dokumentarni film kao medij za poticanje javnog dijaloga? Kao materijal za nadopunu ili ishodište rasprava i otvaranje tema koje su bitne vašoj… više »

NAJAVE

Čovjek delfin u kinima

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Koristeći arhivsku građu, vizualno zapanjujuće podvodne snimke i razgovore s nizom sugovornika, dokumentarni film Čovjek delfin u režiji Lefterisa Charitosa gledatelje vodi u svijet Jacquesa… više »

skrolaj na vrh