Film
FESTIVALI

11. ETNOFILm festival od 22. do 27. travnja

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Rovinj će i ove godine ugostiti 11. ETNOFILm festival čija će se glavnina programa izvoditi u prostorijama Multimedijalnog centra (MMC). Ove godine festival će obilježit traganje za… više »

FESTIVALI

Festival tolerancije Masterclassom pomaže vidljivosti hrvatskog filma

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Hrvatska kinematografija posljednjih je godina bilježila odlične rezultate na međunarodnoj sceni, no na domaćoj kulturnoj sceni ti uspjesi ostaju slabo zapaženi. Kako bi pomogao u vidljivosti… više »

TRAILERI

Osvetnici: Završnica - objavljen novi trailer i poster za posljednji Marvelov nastavak

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Studio Marvel objavio je najnoviji trailer i plakat za iščekivani, ujedno posljednji nastavak filma Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame) koji u kina… više »

KINO PROGRAM

Filmovi o novinarstvu u kinu Tuškanac

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Kino Tuškanac, u duhu recentnih prosvjeda hrvatskih novinara za vraćanje dostojanstva profesiji, pripremilo je program filmskih klasika smještenih u novinarski milje, koji će u… više »

DOĐITE

Panel-diskusija "Koprodukcije ne padaju s Marsa"

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Dugoočekivani hrvatski znanstveno fantastični film "Moj dida je pao s Marsa" svečanu će premijeru imati 18. ožujka u 19 sati u Kaptol Boutique Cinema, a ususret njoj istog će dana u… više »

KINO PROGRAM

Osam filmova Clinta Eastwooda koje ne smijete propustiti pogledati

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Do 22. ožujka u kinu Kinoteka traje Opus Clinta Eastwooda, velikog američkog glumca i redatelja koji više od pedeset godina dominira Hollywoodom ispred i iza kamere. Eastwoodov opus u… više »

FILMOVI

Laureat DOK Leipziga Na vodi Gorana Devića stiže u kina 15. ožujka

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Novi dokumentarni film našeg poznatog dokumentarista Gorana Devića Na vodi stiže u hrvatska kina 15. ožujka, u distribuciji Restart Labela. Univerzalnost tople priče o… više »

NAJAVE

U četvrtak počinju 5. Ženijalni dani u Kino mreži

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije u povodu 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena počinje u četvrtak, 7. ožujka i održava se do nedjelje, 10.… više »

TJEDNI PROGRAM

Ženijalni dani u kinu Kinoteka

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Od 6. do 9. ožujka kino Kinoteka ugošćuje 5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije koja se povodom obilježavanja 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena održava u kinima diljem… više »

NAJAVE

Međunarodna premijera filma ‘Moj dida je pao s Marsa’

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Hrvatski znanstveno-fanstastični film za djecu, Moj dida je pao s Marsa ovog će tjedna imati međunarodnu premijeru na 22. izdanju FIFEM Festival International du film pour… više »

15. ZAGREBDOX

Veliki pečati 15. ZagrebDoxa filmovima “Na planini” i “Una Primavera”

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Na svečanoj dodjeli nagrada koja je održana u subotu navečer u dvorani 3 kina Kaptol Boutique Cinema u Centru Kaptol dodijeljene su nagrade pobjedničkim filmovima 15. izdanja ZagrebDoxa. U… više »

SJAJNO!

5. Ženijalni dani u Kino mreži

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije u povodu 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena održat će se ove godine od 7. do 10. ožujka u 29 kina u 26… više »

DOĐITE

Projekcija filma “Straight Outta Compton” prije DJ Yelle iz N.W.A u The Garden Brewery

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Originalni član najbrutalnije rap grupe N.W.A, DJ Yella, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u srijedu, 6. ožujka, u sklopu proslave 25. obljetnice Blackouta, prije čega će biti prikazan… više »

15. ZAGREBDOX

ZagrebDox otvoren danskim filmom

objavljeno prije 8 mjeseci

U međunarodnoj konkurenciji je 19 filmova, a u regionalnoj 18. Ukupno, do 3. ožujka pred ljubiteljima dokumentarizma su 104 naslova.    Međunarodna selekcija je iznimno… više »

U ČAST VELIKANU

Filmovi Ive Gregurevića uz gostovanje njegovih kolega i suradnika u kinu Forum

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Na samom početku ove godine prerano nas je napustio nedvojbeno jedan od najvećih glumaca našeg vremena, Ivo Gregurević. Tim povodom, Od 1. do 24. ožujka u kinu Forum prikazat… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh