Biznis
NOVOSTI

Uber uvodi nove sigurnosne opcije za korisnike

objavljeno prije 2 godine

Kao prva na tržištu, značajka Sigurnosne provjere omogućit će korisnicima da podignu razinu vlastite sigurnosti uključivanjem i korištenjem značajki Pouzdani kontakti, PIN… više »

NARUČIVANJE

Što se u Hrvatskoj naručuje?

objavljeno prije 2 godine

Glovo, aplikacija koja povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i trgovinama, predstavila je ljetne trendove naručivanja namirnica temeljen na aktivnostima domaćih i stranih… više »

STVARNO?

Pad potražnje za pametnim telefonima

objavljeno prije 2 godine

Time je u drugom tromjesečju nastavljen pad isporuka pametnih telefona (smartphone) koji je prisutan od početka godine, te su dobavljači, kako ističu analitičari Canalysa, zbog nagomilavanja… više »

FONDOVI

Povukli smo dobru lovu iz fondova

objavljeno prije 2 godine

Iz ESIF-a za razdoblje 2014 - 2020. godine Hrvatskoj je na raspolaganju bilo ukupno 10,73 milijardi eura odnosno 81,56 milijardi kuna.  Do 14. srpnja ove godine, pak, ugovoreni su… više »

NARAVNO

Hrvati među najbrojnijim gastarbajtera

objavljeno prije 2 godine

"Tijekom popisa stanovništva 131.000 ispitanih stanovnika Njemačke hrvatskog državljanstva navelo je da je u Njemačku doselilo isključivo radi zaposlenja", priopćio je… više »

ŠIRENJE

Infobip nastavlja globalni rast širenjem na tržište Izraela

objavljeno prije 2 godine

Globalna cloud komunikacijska platforma Infobip proširila se na tržište Izraela, nastavljajući tako kontinuirani globalni rast. Početak poslovanja u Izraelu Infobip je najavio… više »

ZANIMLJIVO

20% ispitanika u Hrvatskoj već ima iskustva s ulaganjem

objavljeno prije 2 godine

Petina ispitanika u Hrvatskoj ulaže ili je ulagala u kriptovalute, i to ponajprije kako bi ostvarili dugoročna ulaganja te brzu i laku zaradu. Prepreke ulaganju su za Hrvate primarno manjak… više »

AJDE...

Europska komisija je blagonaklona prema nama

objavljeno prije 2 godine

Što se tiče procjene rasta BDP-a za sljedeću godinu, Komisija je blago smanjila prognozu s tri na 2,9 posto. U eurozoni se ove godine predviđa rast od 2,6 posto, a sljedeće godine 1,4… više »

STALO!

Drastičan pad potražnje za autima

objavljeno prije 2 godine

Automobili polako postaju luksuz - ili višak, kako god želite. Naime, u 26 zemalja EU-a, bez Malte, registrirano je u lipnju 886.510 novih automobila, što je za 15,4… više »

DOBRO...

Moody's podigao rejting Hrvatske u investicijsku kategoriju

objavljeno prije 2 godine

Vijeće EU-a za financijske i gospodarske poslove usvojilo je 12. srpnja završne pravne akte, bilježi agencija, poboljšavši nakon analize ocjenu dužničkih papira… više »

HMMM...

Što donosi krizni plan EU-a za opskrbu plinom?

objavljeno prije 2 godine

Koja pravila vrijede u Europskoj uniji ako bude nedovoljno plina? Ako Rusija nakon završetka redovitog remonta plinovoda Sjeverni tok 1 ne nastavi s isporukom plina u Europskoj uniji… više »

BIZNIS

Sancta Domenica i Big Bang u strateškom partnerstvu

objavljeno prije 2 godine

Strateško partnerstvo stvara snažnog regionalnog igrača sa 30 poslovnica u dvije zemlje, dvije moderne online trgovine, lidera na tržištu sa 6 milijuna kupaca i grupaciju sa… više »

EHHH...

Rekordna inflacija u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 godine

Potrošačke cijene u Hrvatskoj porasle su u lipnju 12,1 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine, što je najviša stopa inflacije od kada Državni zavod za… više »

BIZNIS

Mastercard i Turistička zajednica

objavljeno prije 2 godine

Tehnološki lider Mastercard i Hrvatska turistička zajednica, nacionalna institucija zadužena za promociju hrvatskog turizma u zemlji i svijetu, udružili su snage u provedbi zajedničke… više »

BRAVO

Andrej Filetin u prestižnom žiriju

objavljeno prije 2 godine

Andrej Filetin iz kreativnog studija za branding, dizajn i komunikacije Filburg pozvan je u žiri ovogodišnjeg njujorškog Art Directors Club Young Guns 20 - najvažnijeg… više »

skrolaj na vrh