« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
Malinska

Veliko otvorenje kluba "BOA"

Već kultni događaj kao i svake godine dočekao je i ove sezone svoj dan

Više o

živciranje

,

najbolji koš

,

8. siječnja

04.06. će za sve ljubitelje dobre glazbe, zabave i plesa biti samo jedan od načina da začine svoj ukus i uveličaju jedan od najvećih događaja u regiji.

CLUB BOA Malinska je klub koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te će tako i ove sezone privući ljude iz cijeloga svijeta pa i hrvatskog i stranog showbizza.

Događaj popraćen svim nacionalnim medijima obilježit će svojim nastupom specijalna gošća kojoj ni jedna publika ne može odoljeti, te svojim glasom zapaliti u Vama ritam koji neće stati dugo u noć !

NATALIE PERIS, porijeklom iz Kanade, svojim je prvim singlom 'Dance with you', kojeg je snimila za DJ-a i producenta Jerry-a Ropera oborila svjetske dance ljestvice. Imala je čast dijeliti stage sa cijenjenim umjetnicima poput Kelly Rowland, Ce Ce Rogers, Andree Britton, Inuse Dawude...

Posljednji singl kojeg je snimila za kanadskog producenta Paula Keeleya izdaje za jedan od najpoznatijih trance labela Anjunadeep, čiji su vlasnici Above & Beyond. Singl je skupa s remixevima u prvih 5 dana zauzeo 5 visokih pozicija na beatportovoj progressive house ljestvici.

Natalie je nastupala u svim boljim klubovima u Hrvatskoj i jedina je hrvatica koja je imala čast pjevati u najpoznatijem klubu na svijetu, Sky baru u Beirutu. Iako je tek u zadnjih nekoliko godina zaplovila klupskim vodama, već je u početku pokazala da svojim glasovnim mogućnostima može obarati vrhove svjetskih klupskih top ljestvica.

http://www.myspace.com/natalieperis
http://www.soundcloud.com/natalieperis

Upad besplatan. Info & rezervacije stolova: 091 / 33 99 33 9
www.clubboa.com

26.05.2010. 23:41:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh