« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
DEMO SCENA

Večeras Demonstrator u Ksetu

Cilj programa je promovirati demo bendove sa hrvatskoj scene i pružiti im priliku da zasviraju pred publikom

kset
kset (Kset)
Više o

KSET

,

zagreb-info

,

prejudiciranje

,

mubarak ostavka

,

Johan Remen Evensen

,

LG Optimus One

Demonstrator je program koncerata neafirmiranih domaćih bendova. Program potiče mlade i talentirane bendove na kreativnost, omogućava im prvi nastup te zalet u glazbene vode.

Demonstrator postoji već više godina i kao takav je postao dio zagrebačke kulturne scene, ali i šire jer omogućava nastup bendovim iz cijele Hrvatske.

Na programu Demonstrator su prvi put svoje nastupe imali i neki sastavi koji su danas i poznata imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, npr. Hladno pivo, Lollobrigida, Flyer, Elemental, Svadbas... To samo pokazuje koliko je važno imati jednu ovakvu odskočnu dasku za mlade i kreativne ljude.

Večeras nastupaji bendovi "Žen", "Moj Bend" i "Agla".

Žen

Trenutno rade na snimanju svog prvog albuma čije se izdavanje očekuje na jesen.
Snimile su obradu pjesme "Tiha noć" za kontroverzni film Rajka Grlića "Neka ostane među nama". Ujedno su i učestvovale u filmu kao statisti - ulični svirači.
U studenom 2009 snimile EP "Nešto ispred tebe" kojeg su promovirale na velikoj turneji po Srbiji i Makedoniji, te na više "vikend turneja" po Sloveniji.

Moj Bend

Moj Bend je nastao prije dvije godine, a tek se u lipnju 2009. oformio u ovom sastavu u kojem je i danas. Članovi benda vole glazbu i ljude te se zbog toga posvećuju radu na glazbi i nastupima pred publikom.
Moj Bend želi što ljepše živjeti, pa zato stvara zvuk te banalnim rječnikom pokušava objasniti svoje želje, ideje i događaje...

Agla

Velikogorički hard rock band sastavljen od 5 članova. Do sada su odradili veliki broj svirki te su i jako dobro primljeni sa strane publike. Sviraju isključivo autorske stvari.

Ulaz se otvara u 20h. Kartu možete kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kuna.

08.06.2010. 16:56:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh