« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
NA STRUJU

Unity One - gradski auto na struju

Treba svakako napomenuti kako je automobil Unity One konstruiran u Švedskoj, proizvodi se u Velikoj Britaniji, a proizvode ga za cijeli svijet

Unity One
Unity One (Arhiva)
Više o

električni automobil

,

Unity One

Predstavljamo Unity One, čisti električni automobil projektiran za grad i odmah da napišemo najvažnije, njegova cijena u Velikoj Britaniji je 15.100 funti uz 3.500 futi državnog poticaja, inače je cijena 18.600 funti. Eh, da, cijena...

Treba svakako napomenuti kako je automobil Unity One konstruiran u Švedskoj, proizvodi se u Velikoj Britaniji, a proizvode ga za cijeli svijet. Najavljuje se kako će prvi kupci koji su članovi Unity Founders Cluba kupiti ovaj automobil uz beneficije kao što su besplatni upgrade softwera i druge aplikacije.

Očekuje se početak narudžbi kupaca uskoro, a oni koji ostave određeni depozit do kraja studenoga 2019. godine u okviru Unity Founders Cluba bit će prvi za isporuku.

Plan je prve primjerke isporučiti tijekom 2020. godine i to na tržištima na sjeveru Europe, Velike Britanije i Švedske. Hrvatska za sada nije ni u primisli. 

Više o ovom modelu pročitajte na portalu Automania.hr

19.10.2019. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh