« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
PARTIJANA

Ulaznice za Combichrist u pretprodaji

Osim regularnih karata u pretprodaju je puštena i specijalna VIP serija ulaznica limitirana na dvadesetak komada

Elektro spektakl Combichrist
Elektro spektakl Combichrist (Catalyst Infection)
Više o

ulaznice

,

Combichrist

Sukladno ranijim najavama u pretprodaju su puštene ulaznice za nadolazeći koncert spektakularnih electro razbijača Combichrist. Osim regularnih karata u pretprodaju je puštena i specijalna VIP serija ulaznica limitirana na dvadesetak komada. Kupnjom navedene karte potencijalni posjetitelj ostvaruje niz pogodnosti poput druženja s članovima Combichrista, prisustvovanja tonskoj probi i tome slično.

Prisutne će osim Combichrista zabavljati i iznimno popularan industrial sastav Mortiis, a koji je uvelike poznat domaćoj publici - mnogi se još uvijek sjećaju zagrebačkih koncerata održanih prije gotovo osam godina.

Regularne ulaznice po cijeni od 135 kuna mogu se kupiti isključivo u gradu Zagrebu - prodajna mjesta su Aquarius Music Shopovi, Aždaja Boutique i klub Boogaloo. Rezervacija ulaznica za posjetitelje koje dolaze iz ostalih dijelova Hrvatske i inozemstva moguća je putem e-mail adrese tickets@catalyst-group.info.

Detaljne informacije o kupnji VIP ulaznica dostupne su na sljedećoj internet stranici - http://www.superfecta.com/Combichrist/VFIM-EU/zagreb.html.

Ususret nadolazećem koncertu svi zainteresirani mogu posjetiti i nekoliko najavljenih warm-up događaja. Prvi na redu je tradicionalni Twilight Party zakazan za 12.02. u klubu Močvara, te Pure Electro u klubu Legacy (19.02.). Na isti datum u Ljubljani će se održati još jedan događaj posvećen Combichristu i to u poznatom klubu K4.

Podsjetimo, datum održavanja koncerta je 05.03.2011. (subota), a mjesto zločina popularni zagrebački klub Boogaloo. Dodatne informacije možete naći na http://www.catalyst-group.info.

07.02.2011. 09:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh