« Clubbing
objavljeno prije 13 godina
PARTY

Twilight party in memoriam Ian Curtis

Odlazak frontmena Joy Divisiona povod je partyja posvećenog kultnom bendu

Večer Joy Division u Močvari
Večer Joy Division u Močvari (Twilight)
Više o

močvara

,

Ian Curtis

,

Joy Division

,

zagreb-info

,

Twilight party

Povodom 31. godišnjice odlaska Ian Curtisa sa ovog svijeta, jednog od najkarizmatičnijih likova glazbene scene, frontmena jedne od najutjecajnijih i najbitnijih grupa moderne rock glazbe Joy Division, priređujemo poseban event gdje ćemo im odati počast i prisjetiti se ovih velikana alternativne rock scene.

Na programu će biti projekcija dokumentarnog filma o Joy Division, slušaona sa presjekom bendova koji su utjecali na Joy Division, presjek radova Joy Division, bendova na koje su utjecali Joy Division te obrada pjesama Joy Division.

Povodom 31. godišnjice odlaska Ian Curtisa sa ovog svijeta, jednog od najkarizmatičnijih likova glazbene scene, frontmena jedne od najutjecajnijih i najbitnijih grupa moderne rock glazbe Joy Division, priređujemo poseban event gdje ćemo im odati počast i prisjetiti se ovih velikana alternativne rock scene. Na programu će biti projekcija dokumentarnog filma o Joy Division, slušaona sa presjekom bendova koji su utjecali na Joy Division, presjek radova Joy Division.

10.05.2011. 08:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh