« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
BUR

Dvije sjajne večeri u atriju &TD-a

Petak je posvećen hip hopu, a subota ludi spoj elektronike, funka, soula, mjuze iz erotskih filmova i sličnog

Bendovi u rezidenciji
Bendovi u rezidenciji (BUR)
Više o

Bendovi u rezidenciji

,

atrij &TD-a

,

DJ Labosh

,

DJ Borovich

,

Rapaholik

,

Vule Košmar

,

zagreb-info

Bendovi u rezidenciji kreću u svibanj punom parom i ovoga vikenda pripremaju dvije poslastice u atriju &TD-a - u petak hip hop eksploziju Rapaholika i Vuleta Košmara, dok u subotu publiku pale dva iskusna DJ-a - Labosh/Borovich.

Hip Hop Don't Stop: Rapaholik + Vule Košmar / petak, 06.05. , 21h @ atrij &TD, 20 Kn

Rapaholik

Mladi zagrebački hiphoper Rapaholik veći dio života zapisuje svoje jedinstvene misli spajajući ih rimama. Zatim ih snima na mikrofon, a ponekad ih javno izvodi na velikim i malim pozornicama. On razmišlja o životu i o stvarima koje ga okružuju te iznosi svoj komentar. Zatvoren u kavezu SC-a razmišlja i priča u eter, također sluša i pušta underground glazbu. U pripremi je njegov prvi demo album s kojim će se predstavit široj publici. Rapaholik, stanje uma rphlk.

Vule Košmar - sam za sebe kaže : "virovitički rapper sa zg adresom, poznatiji sam kao vule košmar.imam snimljena tri demo albuma:dilerska tragedija,košmar žešči,koncert za biljke i još mnogo letečih stvari.surađivao sam s producentima kao što stripio,dust,marvel,hren,dimenzion.imao sam nastupe na minivalu,urban fest osijek,danima dubrve,aquariusu,rap poetičnm večerima..i jurim tu repčugu dalje. moj rad možete provjerit na dva soundcloud profila:soundcloud vule košmar i soundcloud vule KONCERT ZA BILJKE".

BUR / Cinemascope groove by DJ's Labosh&Borovich  @  Teatar &TD - atrij

Cinemascope groove by DJ's Labosh&Borovich (Hr) / subota, 07.05. , 22-04h @ atrij &TD,20 Kn

DJ LABOSH je na DJ sceni od 1997. Svoje klupske debije ostvaruje s Aesqeom u staroj Močvari 1999. u čiji program zajedno unose break-beat oblike kroz mnoge slušaonice poput "Funky Breaks" i "Breakalicious", a čiji je i danas član. Osim na vlastitim klupskim projektima, u Hrvatskoj je nastupao na mnogim događanjima kao što su Kontrapunkt, Synchro, llectric Funk, Dot Frequency, Valkana Beach, Seasplash i dr.

Također, u inozemstvu je sudjelovao na mnogim značajnim festivalima za elektronsku umjetnost i glazbu kao što su Springfour i Springfive u Grazu, K4, Channell One u Ljubljani, Anorg fest u Zurichu i Mediterranean Biennale u Napulju. Labosh je aktivan i oko "Multimedijalnog instituta mi2″ u sklopu kojeg je supokretač i realizator prve "DJ radionice" u Hrvatskoj i glazbeni producent za GNU GPL diskografsku kuću "Egoboo.bits". Pored DJ-skih i producentskih aktivnosti, Labosh je član glazbeno improvizatorske skupine Impromondays.

DJ Borovich
U Egzotičnom mixu Borovich spaja više glazbenih pravaca iz raznih dijelova svijeta uz dodatke raznih pikanterija.U igri su sljedeći pravci: Detroit soul, Američki Funk, Afro beat, Afro disco, Groovy Chicago jazz, space disco, Ruski surf,Favela funk, Cabaret, French oddities 70ih, Tai pop. Pored navedenih pravaca kao šlag na tortu servira glazbu iz francuskih i inih erotskih filmova 70ih te talijanskih akcijskih filmova 70ih i 80ih kao i hrpu ostale rijetke zaboravljene filmske glazbe B produkcije 60ih, 70ih i 80ih koja je u osnovi čisti groove od koje kukovi podivljaju.

Naravno novi val nikada ne preskače jer kako kaže :...eeee to su bila vremena....:) Kako je Borovich romantik, a uz to i gurman, dobro to sve zakuha i ooooobavezno začini sa šakom egzotičnih hitova svima poznatih. Možda neće biti ništa od toga, no jedno je sigurno, bit će to dugo i egzotično nadasve šareno muzičko putovanje gdje su ples i meditacija istovremeno prisutni.

05.05.2011. 15:59:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh