« Život
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Trikovi za savršen početak dana

Jutro je većini ljudi ne baš pretjerano omiljen dio dana, no ako sve pripremite večer prije, jutro može biti sjajno i inspirativno

Kako savršeno započeti dan
Kako savršeno započeti dan (Shutterstock)
Više o

doručak

,

vježbanje

,

savjeti

,

fokusiranje

,

idealno jutro

Jutro bi trebalo biti najljepši dio dana, kad odmorni otvorite oči i posvetite se svojim malim ritualima koji će vam cijeli dan učiniti dobrim. No, to je rijedak slučaj, pogotovo ponedjeljkom kad se mora krenuti u novi radni tjedan.

Stoga nije na odmet poslušati par savjeta koji svako vaše jutro mogu napraviti sjajnim. Za početak, morate se fokusirati samo na jednu stvar u svakom trenutku. Kako bi to postigli, večer prije zapišite svoje obaveze i planove za naredni dan, a ujutro ih pregledajte i napravite eventualne izmjene. Za to će vam trebati par minuta, a spriječit će da vas dan ne ubije stresom.

>> Jutro je stvarno pametnije od večeri >>

Pregledavanje popisa možete napraviti uz čašu sjajnog jutarnjeg napitka - vode s prahom magnezijevog citrata. Magnezij je jedan od ključnih elektrolita i energetski hranjiva tvar koja će vas iznenaditi količinom energije koju će vam dati.

Dio energije dobro je utrošiti na jutarnje vježbanje. Dovoljno je i desetak minuta za odličan početak dana - probudit ćete uspavano tijelo i mozak, podići razinu energije i napuniti se endorfinima.

>> Kako treba izgledati savršeno jutro za žene >>

Nakon tjelovježbe, vrijeme je za doručak, najvažniji obrok u danu. Napunite se proteinima i prehrambenim vlaknima koja će vam dati dovoljno energije za cijelo jutro - jaja, sir, voće i integralne žitarice dobar su i uravnotežen obrok.

>> Kako se svako jutro probuditi na vrijeme >>

Eto, nije komplicirano, krenite s popisom obaveza za sutra i lezite na vrijeme!

01.03.2015. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh