« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Trikovi za ravan trbuh na plaži

Navalili ste na vježbanje, odradili dijetu i sve je naizgled sjajno, no na plaži se pojavio izdajnički trbuh? Evo par savjeta kako to spriječiti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (DeviantArt)
Više o

tjelovježba

,

vježbanje

,

savjeti

,

gazirana pića

,

dijeta za ravan trbuh

,

ravan trbuh

,

umjetni zaslađivači

,

slane grickalice

,

kupusnjače

Vježbanje ste usvojili, kao i dijetu, no svejedno vam se pojavljuje trbuščić za koji ste bili sigurni da ćete ga skinuti? Problem može biti vrlo jednostavan - jedete hranu koja vas napuhava.

Recimo, umjesto čokolade pojeli ste pun tanjur brokule i mislite da ste napravili odličan posao. S jedne strane jeste, napunili ste se vitaminima, mineralima i omega-3 masnim kiselinama, no istovremeno ste pojeli hranu koja jako napuhuje.

>> Što jesti za ravan trbuh >>

Sve kupusnjače, uključujući brokulu, karfiol, kelj i prokulice napuhuju jer su prepune biljnih vlakana. Znači, ako jedete prije plaže, neka obrok bude lagan, a kupusnjača u njemu u malim količinama i trud koji ste uložili neće biti upropašten.

>> Ljetna hrana za vitku liniju >>

Jednak će utjecaj na vašu liniju imati i gazirana pića koja su prepuna zraka koji će vas privremeno napuhati. Zato neka vaš izbor uvijek bude obična voda, jer je zdravija i čuva vašu liniju.

>> 6 zapovijedi za savršen trbuh >>

Umjetni zaslađivači i slana prerađena hrana također su na listi namirnica koje će vas napuhati, a usput vas napuniti nezdravim sastojcima i ogromnom količinom soli zbog koje ćete zadržavati vodu. Savjet - grickajte voće, naročito lubenicu.

27.06.2014. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh