« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Najbolji prirodni lijek protiv podočnjaka

Podočnjaci su prilično neugodan ukras lica koji, u ovo ludo vrijeme, ima sve više ljudi, pa donosimo prirodan recept za rješavnje problema

Zaboravite na šminku, okrenite se prirodi
Zaboravite na šminku, okrenite se prirodi (Arhiva)
Više o

podočnjaci

,

kreme protiv podočnjaka

,

uklanjanje podočnjaka

,

prirodna krema protiv podočnjaka

Podočnjaci su problem koji se najlakše rješava normalnom količinom sna. No, kako u ovo ludo doba to baš i nije uvijek moguće, evo prirodnog pripravka koji će vas riješiti jutarnjeg pokrivanja crnih kolutova oko očiju.

Uzmite svježe listove metvice, otprilike jednu šaku, i ubacite u blender s par kapi djevičanskom maslinovog ulja, po mogućnosti domaćeg. 

>> Lice bez podočnjaka - san svake žene >>

Nakon što sve izmiješate u ujednačenu masu, nanesite je ispod očije prije spavanja, ostavite da djeluje pola sata i zatim nježno isperite mlakom vodom.

Postupak treba ponavljati nekoliko dana koliko će biti potrebno da tamna boja ispod očiju ne počne nestajati i pojavi se prirodna boja kože.

>> Izbrišite podočnjake s lica >>

Ipak, razmislite pritom i o sljedećem - podočnjaci su signal koji vam šalje vaše tijelo, pokušavajući vam pokazati da premalo spavate i nepravilno se hranite, preciznije, unosite previše toksina u tijelo koji se ne mogu izbaciti tek tako.

27.06.2014. 11:26:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh