« Clubbing
objavljeno prije 10 godina
MALI POGON

Tri irska benda u Tvornici kulture

Tri irska banda poslušajte u Tvornici kulture u četvrtak 8.9. u Malom pogonu Tvornice kultre u 21 sat

Tri vesela i žestoka irska benda u Tvornici
Više o

Tvornica kulture

,

mali pogon

,

irski bendovi

,

Catscars

,

Patrick Kelleher

,

SchoolTour

Catscars je izdala svoje debi album „Construction" u veljači 2011. Započela je rad na svom solo projektu kasne 2009 i nastupala je na raznim festivalima. Mnogo puta je svirala na Irskom državnom radiju i televiziji.

Ona je dio organizacije The Box Social, serije svirki koje su se dešavale kroz cijelu 2009. godinu sa ciljem promocije irske underground muzike i alternativnog i progresivnog prostora.

Video:

Patrick Kelleher je najuspješniji mladi glazbenik u Irskoj u protekle dvije godine. On je član jedne scene za kojeg se najviše vjeruje da će prvi postati internacionalno priznat i slavljen, a svakako je sigurno da je nova Irska scena fascinatna.

U Irskoj je već legenda i inspiracija za čitav val mladih DIY glazbenika kućne radinosti, kako zbog kvalitete njegovog prvijenca You Look Cold (Osaka, 2009), tako zbog svoje šarmantne ličnosti. You Look Cold album je mnogo puta proglašen irskim albumom 2009.

SchoolTour je solo projekt Gerarda Duffya koji dolazi iz Donegala, Irske. Gerrard Duffy je zaljubljenik u osamdesete, čovjek koji je uz Patricka Kellehera od dana kad je on slušao Rorya Gallahera i Shakiru.

Gerard koristi razne oblike neuobičajenih instrumenta i električnih igračaka da sklada svoje pjesme, praveći na stolu i bini jedan zabavni nered žica, pedali, tipki, dugmadi, prekidača, slajdera i drugih sprava.

02.09.2011. 12:00:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh