« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
KOPRIVNICA

Tri dana koprivničkog Dramatika festivala

Festival donosi brojne, raznovrsne glazbene goste, pa će svatko pronaći nešto za sebe

Koprivnica
Koprivnica (Koprivnica, grb)
Više o

Koprivnica

,

Trip to Zion

,

Stillness

,

festival

,

bubnjevi

Dramatika festival održavat će se od 11. do 13. lipnja na koprivničkoj Šoderici. Festival je zamišljen kao vikend event koji se sastoji od mnogih stilova glazbe, a organizatori napominju kako na Dramatici svatko može pronaći nešto za sebe.

„Kao vikend odmaralište Šodericu nitko od lokalnih djelatnika ne vidi kao turistički potencijal, a mi bi organizacijom Dramatika festivala htjeli potaknuti medijsku vidljivost nekad popularnog jezera",  ističu organizatori kao cilj festivala na Šoderici, a sve zainteresirane pozivaju da posjete nešto od bogatog programa.

U petak će festival početi warm up slušaonom, koja je uvod za večernji event Green stage-a. Nastupit će koprivnički hip- hop bandovi te MC-evi RHS Kolektiv, Klub, Promente, a reagge dio započinje Trip to Zionom iz Zagreba te ST!llnessom. Nastupit će i DJ Dario, RewireDJ's, Draviz te Zope.

Za sve posjetitelje bit će osiguran kamp. Subotnju će večer začiniti DJ Torres, organizator Dramatike DJ Joorant, DJ Cet, posebni gost iz Francuske DJ Jean Marie Kone te Glow, MC Popeye i Kingstoned sound.

Nedjelja je zamišljena kao dan za chill od bogatog programa, stoga posjetitelje očekuje lagana glazba, dok navečer slijedi „beat to beat" nastup nekoliko DJ-a.

Cijena ulaznice po danu je 30 kuna, dok je za festivalsku dovoljno izdvojiti 50 kuna.

09.06.2010. 17:43:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh